Ryanair med 3 nye ruter til Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

(Opdteret: klokken 11.37)

Ryanair udgiver i dag meget af deres sommerprogram for sommeren 2023. Dette kaster 3 danske destinationer af sig, hvoraf den ene bliver i stærk konkurrence og de 2 andre ruter er helt nye.

Det irske lavprisselskab Ryanair har præsenteret sit sommerprogram for 2023, og traditionen tro kaster det ruter til Danmark med sig.

I det jyske bliver der kastet 2 ruter af sig. Den ene rute er mellem Aarhus og Mallorca. Den anden rute er mellem Billund og Valencia. Ruterne vil blive fløjet med 2 ugentlig afgange på for Aarhus – Mallorcas vedkommende på onsdag og lørdage. Billund – Valencia vil ligeledes blive fløjet med 2 ugentlige afgange og med afgange på onsdag og søndage.

Det er ikke kun Aarhus og Billund der bliver glædet af en ny destination fra det irske selskab. København kommer også endnu engang på kortet og denne gang er destinationen Barcelona i Spanien.

Ruten mellem København og Barcelona vil for Ryanairs vedkommende blive fløjet med 4 ugentlige afgange på mandag, tirsdag, torsdag og lørdage. Ruten il starte op allerede fra den 27 marts 2023.

Stærk konkurrence på København – Barcelona

At Ryanair har valgt at gøre entré på en ellers velpræget rute mellem København og den catalanske hovedstad, kommer ikke som den store overraskelse. Ryanair vil ind på markedet, på en ellers meget konkurrencepræget rute.

Ruten mellem København og Barcelona har nærmest altid været en rute med præget konkurrence fra flere sider end blot SAS.

Barcelona er en populær ferieby for mange danskere og det ser flyselskaberne selvfølgelig også en stigende tendens til, og derfor vil de også ind og have en bid af af kagen på den lukrative rute.

Det er dog ikke alle flyselskaber der har klaret den lige godt på ruten. Den seneste operatør der forsøgte sig på ruten, var britiske easyJet, og de måtte trække sig efter blot en sommer.

Nu må tiden vise om Ryanair holder stand på ruten i modsætning til hvad easyJet gjorde, for der er udsigt til en konkurrencepræget sommer med hele 4 luftfartselskaber på ruten mellem København og Barcelona, som fordeler sig mellem SAS. Norwegian. Vueling, og netop nu annoncerede Ryanair.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *