Ryanair øger i Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair er i fortsat og nu øger selskabet atter på antallet af afgange til Billund

I forhold til det oprindelige trafik program der var planlagt for sommeren 2022 fra Billund, så har Ryanair nu valgt at øge antallet af afgange på nogle af de mest populære ruter ud i det europæiske sommerland.

De ruter som det er Ryanair har valgt at der bliver øget på fra Billund går primært til det sydelige Europa hvor man finder sol og varme. Men på trods af at de fleste af ruterne der øges på i frekvensen går til det sydelige Europa, så har Ryanair også fundet plads til kapacitetsudvidelse til nogle større europæiske byer.

Blandet andet ser vi destinationer som, Budapest, Edinburgh, og Barcelona der får en udvidelse af kapaciteten.

Læs mere her: InsideFlyer testede i Februar netop Ryanair, læs her hvordan denne flyvning gik

Liste over Ryanairs kapacitetsudvidelse

 • Destinationer der går fra 2 planlagte afgange i ugen, og til 3 ugentlige afgange
  • Billund – Barcelona
  • Billund – Bergamo (Milano)
  • Billund – Rom
  • Billund – Pisa
  • Billund – Treviso
 • Destinationer der går fra 3 planlagte afgange i ugen, og til 4 ugentlige afgange
  • Billund – Alicante
  • Billund – Krakow
 • Destinationer der går fra 4 planlagte afgange i ugen, og til 5 ugentlige afgange
  • Billund – Gdansk
  • Billund – Palma De Mallorca

På trods af den ovenstående liste, så ser man også at Ryanair øger frekvensen til yderligere 3 destinationer. Budapest vil gå fra at have 3 afgange i ugen, og til at have 4 ugentlige flyvninger. Budapest vil fra den 7/5 blive udvidet til 5 ugentlige afgange.

Også Edinburgh vil få en frekvensøgning. Edinburgh vil gå fra at have 2 afgange i ugen, til nu at blive udvidet til at have 4 afgange om ugen.

Tilbage på 3 daglige afgange, nogle dage om ugen

Ryanair har valgt at øge på en del ruter men der er dog en rute som vi endnu ikke har fået nævnt. Ryanairs rute til London Stansted.

London Stansted, havde før Coronapandemien brød ud op til 3 daglige afgange fra Billund, denne 3 daglige afgang til Stansted ser umiddelbart ud til at være vendt tilbage på mandage og lørdage, hvilket er positivt nyt for de mange brugere af ruten til Stansted.

Droppede ruter fra Billund

Ryanair havde egentlig annonceret at selskabet ville betjene yderligere 2 destinationer fra den vestjyske lufthavn.

Destinationerne der oprindelig var planlagt til at blive betjent var Chania på Kreta, og Portugals hovedstad Lissabon var nemlig blevet lagt ud i trafikprogrammet for sommeren.

Chania ser umiddelbart ud til at være lukket ned, hvor imod Lissabon ifølge rygter starter op fra vinterprogrammets start.

Ryanair går med frekvensøgningerne fra at havde 100 planlagte afgange i ugen, til nu at beflyve 112 afgange om ugen fra Billund.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *