Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Som vi kunne fortælle i sidste uge, så ville SAS komme med ny champagne ombord på deres langrute fly og til glæde for rejsende i SAS Business Class. Vi har nu alle detaljerne til dig.
I går var det sidste dag, hvor du kunne få serveret den gode og prisbelønnede Non Vintage Brut Champagne ombord, som siden 2015 har været fast inventar på SAS Business Class. I dag, den 1. maj 2018, er der Vintage champagne ombord.
Det er forsat champagne fra huset Charles Heidseick, men er nu to forskellige Rosé, som serveres på skift. Det er en klar opgradering fra SAS at de igen serverer Vintage champagne ombord.
SAS har de sidste mange år med SAS Head Chef Peter Lawrance, i spidsen fokuseret på at hele tiden opdateret vinudvalget. Dette skifter SAS to gange om året og med dette sommerskift, så har udvalget igen fået et skridt opad.
Det passer med det New Nordic koncept, som Peter Lawrance indførte. Der skal vi huske at der siden da er blevet introduceret 8 forskellige øl fra samarbejdet mellem SAS og Mikkeller. I dag har næste Wing Pin Series også premiere.
Peter Lawrance siger til InsideFlyer at:
Alt champagne vi bruger i SAS er siden 2015 kommet fra Charles Heidsieck. Indtil nu har vi brugt den prisbelønnede Charles Heidsieck Non-Vintage Brut. Vi ønskede ikke at skifte hus, da deres profil, kvalitet og smag er et perfekt match for SAS. Vi ønskede dog at hæve oplevelsen ombord til et endnu højere niveau. Derfor har vi i samarbejde med Charles Heidsieck kigget i deres kældere og smagt på forskellige flasker. Vi har nu valgt 2 forskellige flasker. En som kommer i handlen – Rosé Vintage 2005, og en som endnu ikke er i handlen – Rosé Vintage 2006
SAS har købt disse to årgange og lagt dem i SAS vinkælderen. Det betyder at 2006 årgangen ikke længere er i handlen, da SAS købte resten af dem.
Præsentation af 2006 årgangen
Charles Heidsieck Rosé Vintage, Champagne France, 2006
Denne Rosé champagne er en blanding af Pinot Noir og Chardonnay. Druerne er hentet fra 15 forskellige Crus vingårde og bliver specielt smagsfulde grundet den kolde vinter og en sommer, som var unormalt varm.
En flot pink farve med en duft af brioche, jordbær og kandiseret frugtt blandet med milde krydderier. Det er en elegant, krydret palette med hint af te og røde bær.
- Drue: 63% Pinot Noir og 37% Chardonnay
- Stil: Sparkling rosé
- Passer til: Skaldyr og salat
- Vingårde: kommer fra 15 crus
- Vinification: Modningen forstærket af en kold vinter og en ekstra varm sommer og et tørt efterår
Peter Lawrance afslutter med at:
Han ved at dette er den bedste champagne, som bliver serveret i Business Class på noget fly i verden
Vi glæder os på InsideFlyer over at SAS igen forbedre deres catering setup. Det er noget som vi ved fra vores mange læsere og forumbrugere, at det betyder meget for deres valg af flyselskab.
Skriv et svar