Sådan kan du få de billigste flybilletter til din næste ferie

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den store rejsetid i juli og august er nu over os, så vil du have fat i gode tilbud og direkte forbindelser, er der stor konkurrence fra de rejseglade danskere. Sidste år rejste over 18 mio. passagerer fra danske lufthavne, så i ferietider er der rift om de bedste flybilletter til populære feriedestinationer i og udenfor Europa.

Du kender sikkert de to mest kendte myter om hvordan man får billige flybilletter på hånden: At du finder de billigste flybilletter, hvis du søger på en tirsdag, og at du skal sætte din browse i incognito-mode eller slette din historik, så flyselskabernes hjemmesider automatisk vil give dig de bedste tilbud. Det er dog sejlivede myter, der intet hold har i sig, og erfarne flyrejsende vil med garanti ryste på hovedet.

Her bringer vi derimod 3 tips til, hvordan du med langt større sikkerhed vil finde billige flybilletter til din næste ferie.

Overvåg flyselskabernes rejse deals nøje

Mange flyselskaber sender meget fordelagtige rejse deals ud, så du kan nyde godt af fx 20% på alle flybilletter inden 48 timer eller at de sætter et bestemt antal afgange til salg til en overdreven billig pris. For at nyde godt af dette, kræver det selvfølgelig at du melder dig til deres nyhedsbrev eller følger dem via sociale medier.

Da disse rejse deals kræver, at du reagerer hurtigt, kan du overveje at benytte dig af et for eksempel et kviklån. Der er også andre muligheder for hurtig finansering, men det gælder om at købe billetterne her og nu og ikke vente. Priserne kan hurtigt ændre sig og det sker ganske tit time for time. Ofte reklamerer flyselskaberne med disse tilbud sidst på måneden, så et lille og billigt lån, du blot kan afvikle kort tid efter, vil være en ganske gunstig taktik at benytte sig af mod at få fingrene i ekstraordinært billige flybilletter.

Hvis du ikke har nogle specifikke flyselskaber, du får nyhedsbreve fra, fordi du benytter dem ofte og måske derfor har frequent flyer status hos, kan du også finde fordelagtige rejse deals på for eksempel The Flight Deal, Secret Flying eller i vores egen Rejse Deal tråd.

Flyv “udenom” de største rejsedage og største lufthavne, hvis muligt

Det er nu engang billigere at flyve midt i ugen end i og omkring weekenden. Har du mulighed for det, så planlæg din ferie på lidt skæve tidspunkter, gerne i dagene efter store helligdage og udenom store de ferieuger i juli og starten af august.

Du vil ofte kunne spare mange hundrede, måske tusinde kroner, hvis du udser dig alternative rejsedage, ligesom du med garanti vil finde billigere overnatningsmuligheder, hvis du ankommer på fx en onsdag aften frem for en fredag.

Det samme gælder for de største lufthavne. Der kan være en bedre pris at finde om du flyver til nogle af de mindre lufthavne i stedet for. Eksemplet kunne være at fravælge London Heathrow og så kigge på Gatwick eller Stansted.

Søg altid efter billetter som 1 person

Går du ind på for eksempel Expedia, er der et hav af søgefelter, og skal du ud at rejse med familien eller kæresten, så vil du måske ofte vælge at søge ud det ønskede antal rejsende – fordi det er nemt og belejligt at få et samlet tilbud.

Den samlede pris kan dog stige uforholdsmæssigt meget, fordi denne funktion automatisk vil finde sæder, der hører sammen, og mange flyselskaber herefter bruger det dyreste sæde som standardpris for alle de sammenhængende sæder.

Søg derfor på separate billetter, hvorefter du ofte selv vil kunne vælge sammenhængende sæder under check-ud, således at du får sæderne til mere fordelagtige, individuelle priser. Rejser du i en større gruppe, kan I på denne vis også spare en hel del, hvis I vælge at sidde fx to og to.

Kommentarer

 1. Bjarne Rytcher siger

  Det var da et usympatisk træk at linke til en kviklånsside. Og oven i købet omtale det som et god idé!
  Uanset at I åbenbart får kommission for at omtale det og linke til det, så var det måske en idé at kikke lidt på hvad der sker i dagens Danmark, hvor man kraftigt fraråder at tage kviklån, da det bringer rigtig mange mennesker i økonomisk uføre.
  Synes I virkelig at det er OK eller kommer penegene i første række?
  Mvh
  Bjarne

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Bjarne,
   Tak for din kommentar. Vi linker faktisk ikke til en kviklånsside. Moneybanker ser på alle typer af lån og der er lån ned til 3,49% i ÅOP, som er væsentlig lavere end et normalt kreditkort. Vi kan dog godt være enige om ordvalget var forkert og “kvik” måske skulle være undgået.
   Hilsen
   Redaktionen

   • Bjarne Rytcher siger

    Tak for svar. …
    Uanset at det måske ikke er de dyreste Kviklån, så er det et link til en side med Kviklån – overskriften på sitet fortæller vel hvad det er:
    “Kviklån – Oversigt over de mest populære kviklån”.
    Jeg synes fortsat at det er en vanvittig dårlig idé at linke til sådan en side….
    Mvh
    Bjarne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *