SAS åbner en ny rute mellem Tromsø og Bruxelles

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS åbner en ny direkterute mellom Bruxelles og Tromsø som direkte respons på en øget international interesse for byen Tromsø og Norges nordlige landsdel.

SAS vil flyve med en Boeing 737-800 på lørdage fra januar til marts. Vinterperioden anses som værende en specielt attraktiv periode at besøge Nord-Norge i, så SAS har lavet aftaler med aktører i rejselivet som vil bringe mange turister til «Nordens Paris», Tromsø.

Torbjørn Wist, koncerndirektør for finans i SAS udtaler:

Nord-Norge med Tromsø i spidsen oplever en stadig øgende international opmærksomhed for sin flotte natur og sit eksotiske miljø, så SAS forbedrer rutetilbudet yderligere i takt med efterspørgslen.

SAS er i samarbejde med blandt andre turoperatøren Nordic i Belgien i forbindelse med denne satsning som er meget relevant for turistmarkedet i BeNeLux-landene.

Gennem året bringer SAS flere tusind rejsende fra Asien og USA til landsdelen, og med denne direkteforbindelse forstærker SAS forbindelsene til/fra Europa yderligere. SAS oplever også at direkterutene fra København og Stockholm til Tromsø er stærke færdselsårer gennem luften for rejsende fra hele Star Alliance netværket.

SAS forventer at fly omkring 100.000 passagerer mellem Tromsø og Europa i vinterprogrammet fra November 2019 til Marts 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *