SAS ændrer deres mobil-politik

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra i lørdags, ændrede SAS på deres politik om, at du skal vente til du forlader flyet, med at tænde mobilen. Fremover vil det nemlig være tilladt at tænde mobilen, i det sekund du forlader landingsbanen.

Mange har haft tendens til at tænde mobilen så snart man er landet, for at skrive hjem til familien at man er sikkert nede. Dette har været en medvirkende faktor til, at SAS har bestemt sig for at ændre på reglerne.

Mobiltelefonens signaler kan alligevel ikke forstyrre vigtige instrumenter, når man er på jorden. Og i nyere fly er det også begrænset, hvad der kan forstyrres i luften.

At tænde mobilen umildbart efter landing, har været tilladt længe på flyvninger med Amerikanske selskaber, men er et nyt fænomen i Europa. Regel ændringen kommer ikke i karambolage med internationale luftfarts sikkerheds regler, som siger at det er op til selskabet selv, hvor vidt de vil tillade mobilbrug på deres flyvninger.

Bonusfeber ser det som en positiv udvikling, da vi efterhånden har udviklet os til et samfund, der er afhængigt at mobil kommunikation. Og eftersom der ikke burde være nogen skade i at bruge mobiltelefoner, var det kun et spørgsmål om tid, før der blev gjort noget ved det.

Vi håber samtidig at andre selskaber vil følge trop, og følge med det moderne samfund, på det område.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jakob Thusgaard siger

    Rejste lige med Ryanair for et par dage siden. Der var det tilladt at have telefonerne tændt under hele flyvningen. Flight mode skulle slås til i takt med at fasten seat belt lamperne blev tændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *