SAS er begyndt at tage et gebyr for at få et “special meal” – gælder også på børnemåltider

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har netop indført muligheden for at booke et “special meal” på deres hjemmeside under din booking. Men det kommer nu også med et nyt gebyr for rejsende i SAS Go.

Fra den 27. marts kunne du som rejsende på en international flyvning i SAS Go (economy) bestille dit “special meal” online. Det kunne være et måltid til børn eller vegansk måltid. Samtidig er der indført et gebyr på 70,- danske kroner for det. Du bestiller det inde på din booking under måltider (eller menuen opgrader måltider):

Lige nu ser det ikke ud til at virke 100%. Så det kan være du fortsat skal kontakte SAS kundeservice indtil det nu online tilbud virker som det skal. På min tur til USA, så kunne jeg ikke vælge “special meals” på hjemturen via min booking.

Du kan frem til 24 timer før flyets planlagte afgang bestille et “special meal”. Hvis din booking bliver ændret eller flyet aflyst, så vil bestillingen automatisk blive annulleret.

Se hvilke “special meals” som der i fremtiden tages et gebyr for:

TypePris
Asian Vegetarian70DKK/99NOK/99SEK/9EUR/10USD/13CAD
Child Meal70DKK/99NOK/99SEK/9EUR/10USD/13CAD
Lactose-free and gluten-free meal70DKK/99NOK/99SEK/9EUR/10USD/13CAD
Vegan Vegetarian Meal70DKK/99NOK/99SEK/9EUR/10USD/13CAD
Lacto ovo vegetarian meal70DKK/99NOK/99SEK/9EUR/10USD/13CAD
Kosher mealNo fee

Reelt går det for nogle rejsen lidt dyrere, da de 70,- kroner kommer oveni den reelle billetpris, der i dag inkludere et minimum et måltid. Så et ønske om et børnemåltid koster altså 70,- kroner ekstra. Det samme med hvis du skal have et laktose frit måltid og dermed ikke kan spise det som normalt serveres.

En undtagelse er et “Kosher meal”. Dette kan fortsat fåes uden ekstra betaling.

Hvad tænker du om at det koster ekstra?

Foto: Scandinavian Airlines A350-941 (SE-RSB) i Copenhagen Kastrup (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *