SAS får nye uniformer til oktober – se dem her!

SAS får nye uniformer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er gået 17 år siden SAS sidste gang fik nye uniformer. Den 18. oktober kommer de nye uniformer, men allerede nu kan InsideFlyer vise dem frem.

I dag var der i Københavns Lufthavn et modeshow, hvor SAS fremviste de nye uniformer. Der vil være over 8000 SAS-medarbejdere, som får nye uniformer, så det er en stor udskiftning. Arbejdet med den opdaterede uniform har taget halvandet år, og der er blevet produceret 90.995 uniformsdele til de SAS-ansatte, der den 18. oktober trækker i den nye opdaterede uniform.

Den 18. oktober vil SAS’ piloter, kabineansatte og groundmedarbejdere trække i en opdateret uniform i SAS-blå farver. Den opdaterede uniform er i et sporty, skandinavisk og stilrent design, og er i tråd med SAS visuelle identitet ”blue on blue”, som kunderne kender fra SAS’ kommercielle aktiviteter og produkter.

Sådan ser et udvalg af de nye SAS uniformer ud.
Sådan ser et udvalg af de nye SAS uniformer ud.

Pi Åhnberg, Brand Manager i SAS udtaler:

Det sidste års tid har vi haft stort fokus på SAS’ visuelle udtryk, og vi har derfor arbejdet med alt fra logo, skrift, farver og materialer. I arbejdet med vores identitet, har det været vigtigt for os, at der er en visuel sammenhæng og lighed i alle vores touch points. Uniformerne er et vigtig og centralt element i mødet med vores kunder, og er et perfekt billede på SAS’ visuelle opdatering,

Uniformerne er taget frem af Ted Bernhartz i tæt samarbejde med SAS’ uniformerede medarbejdere og brandingafdeling. Ted Bernhardtz er en Göteborg-baseret designvirksomhed med stor erfaring indenfor design, tekstil og fremstilling af både egne kollektioner samt uniformer til store virksomheder. Den opdaterede uniform er blevet testet af uniformerede SAS-ansatte, som sammen med SAS brandingafdeling og Ted Bernhardtz er kommet frem til materiale, pasform og kvalitet.

Sådan ser et udvalg af de nye SAS uniformer ud.
Sådan ser et udvalg af de nye SAS uniformer ud.

 

Uniformsdelene i SAS’ opdaterede uniformsgarderobe har mange kombineringsmuligheder tilpasset vind, vejr og personlig stil. Den nye uniformsgarderobe består blandt andet af nye elementer i form af en turtleneck samt poncho.

På langruterne vil du foreksempel møde SAS sådan her:

Eksempel på hvordan du fra oktober vil møde SAS personalet ombord på langruterne.
Eksempel på hvordan du fra oktober vil møde SAS personalet ombord på langruterne.

Alle billederne er taget af SAS.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *