SAS får rekord godt regnskabskvartal trods en sommer med kaos og masser af aflysninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har her til morgen afleveret et kvartalsregnskab, som trods kaos og masser af aflysninger i sommersæsonen, viser et rekordoverskud plus en opjustering. Dermed er SAS på vej til et årsregnskab i plus. Dette vil så være det 4. år i træk.

Med den kaotiske sommer de har haft, hvor  blandt andet masser af aflysninger, problemer i SAS Irland og det forsat endnu ikke opstartede SAS Spanien, så ville man godt kunne have forventet et kvartalsregnskab der var ramt af disse ting. Dette ser det umiddelbart ikke ud til. SAS har her til morgen leveret et af de stærkeste resultater længe.

Rickard Gustafson, President og CEO udtaler følgende i forbindelse med regnskabet:

This is one of the strongest results in SAS’ history, despite increasing jet fuel costs and operational challenges. I apologize to affected passengers for any inconveniencies and would like to thank our employees for their dedication to our customers.

Regnskabstallene

Regnskabet for 3. kvartal viser en omsætning, som stiger fra 31 milliarder og op til 32 milliarder svenske kroner. Dette er i forhold til de 3 første kvartaler for 2017.
Det samlede resultat endte på 1,285 milliarder svenske kroner.
Rent faktisk er regnskabet så godt at SAS opjustere forventninger til årsregnskabet til omkring 2 milliarder svenske kroner. Tidligere var det udmeldt at SAS forventede et årsreusltat på mellem 1,0 til 1,5 milliarder svenske kroner.
Læs selv regnskabet i detaljer her.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *