SAS flyver daglige afgange til London i 6 dage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det lysner muligvis i horisonten. Flere flyselskaber melder ud at de starter igen i løbet af juni og juli måned. SAS er ikke kommet med samme udmeldinger endnu, men de har netop sat daglige afgange mellem Stockholm og London i 6 dage her i maj måned.

Der har vist sig et behov for nogle få ekstra flyvninger mellem Norden og London. Derfor vil SAS her i maj måned gennemføre 6 returflyvninger mellem London og Stockholm. Skal du den ene eller anden vej, så er det godt nyt for dig, da du vil kunne flyve mellem København og Stockholm med SAS også. Dog kræver det en overnatning i Stockholm begge veje (tak til Frank for heads up).

Det er til London Heathrow lufthavnen at der flyves. Rutenummerne bliver SK531 og SK532 og det vil være en af de nye Airbus A320 neo’er som sættes ind på de 6 returflyvninger.

Der er daglige afgange mellem den 15. maj og den 20. maj 2020.

Tidstabellen er følgende:

  • SK531 vil have afgang fra Stockholm Arlanda klokken 11:15 (lokal tid) og ankomme til London Heathrow klokken 12:55 (lokal tid).
  • SK532 vil have afgang fra London Heathrow klokken 13:55 (lokal tid) og ankomme til Stockholm Arlanda klokken 17:25 (lokal tid).

Billetter er til salg på SAS hjemmesiden

Du kan købe flybilletterne på blandt andet SAS hjemmesiden.

Kommentarer

  1. Frank siger

    Jeg ved ikke hvilken tidstabel i bruger, men såvidt jeg kan se vil det pt. kræve en overnatning i ARN, begge veje, hvis man vil flyve med SAS fra CPH til LHR. Grunden er at morgen flyet fra CPH til ARN afgår pt. 10:30 og ankommer i ARN 11:40, hvilket er ca. 15 min. efter at flyet til LHR er afgået.
    Den anden vej afgår flyet fra ARN til CPH kl. 16:15, mens flyet fra LHR ankommer til ARN 50 min. senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *