SAS har genindsat Airbus A321-200ceo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter 2 år i langtidslagring, har SAS nu atter sat deres Airbus A321-200ceo fly i drift.

2 år er lang tid for et fly “at stå og samle rust”, og 2 år er ikke mindst den tid, som “ceo” udgaven af SAS Airbus A321-200, har måtte stå på jorden grundet Covid-pandemien.

Nu ser det omsider ud til at SAS, har valgt at banke rusten af denne ellers flittige arbejdshest. I løbet af den senere tid er 4 fly af typen fløjet fra Madrid og tilbage til Skandinavien, hvor det efter planen er meningen at typen skal tilbage i drift. Det er nu sket for det første af flyene.

OY-KBB var indtil fornyelig også på langtidsopbevaring i Madrid. Flyet blev fløjet tilbage til Skandinavien den 22 april, hvor flyet blev fløjet til Oslo, hvor også flyet indtil videre skal sættes i rute fra.

OY-KBB har således kun været tilbage i Skandinavien i 2 dage før SAS valgte at genindsætte flyet i ordinær drift, og første afgang gik til Stockholm på rute SK482.

Indtil videre ser det dog ud til at man må nøjes med flytypen på den skandinaviske triangel, men dette vækker på redaktionen ingen undren idet at det netop også er et af SAS største markeder.

Screenshot over de senere flyvninger for OY-KBB Foto: Flightradar24:

Vi har tidligere skrevet om SAS og deres Airbus A321-200ceo fly, og om hvornår man kunne forvente dem tilbage i drift. Oprindeligt var driftsstart estimeret til den 8. maj, men det ser ud til SAS har valgt at genindsætte flytypen små 14 dage før det egentlig var tiltænkt, hvilket er positivt idet at man derved kan se at passagererne nu omsider er på vej tilbage i flyene.

Læs mere her: Sætter SAS deres Airbus A321-200 tilbage i drift i Maj?

Forsidebillede: Airbus A321-200 – Claus Madsen / BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *