SAS har nu også fjernet krav om mundbind på deres USA ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I morges kunne vi fortælle at de amerikanske myndigheder har fjernet deres lovmæssige krav om mundbind på både indenrigs og udenrigsflyvningerne. Dette betød at en række af de amerikanske flyselskaber hurtigt var ude med at det nu ikke længere var et krav at børe mundbind på flyvningerne. Nu til eftermiddag har SAS meldt ud at de også stopper dags dato med kravet.

I morgens artikel skrev vi netop at SAS nok snart ville følge efter og fjerne deres krav om brug af mundbind på de lange flyvninger mellem Skandinavien og USA. Og her til eftermiddag er det et faktum. Det er godt og hurtigt reageret af SAS.

Læs mere: USA fjerner krav om brug af mundbind

Deres hjemmeside er nu opdateret og USA er fjernet fra listen, så det nu kun er Italien og destinationer i Asien, som der er kræv om brug af mundbind.

SAS hjemmesiden er opdateret allerede. Kilde: SAS

Det er virkelig godt at se at SAS reagere så hurtigt og tilpasser deres restriktioner. Så allerede på dagen for at USA fjernede kravet, har SAS tilpasset sig.

Så fra nu af er det ganske få ruter at du nu skal bruge mundbind på flyvninger og dermed bliver især de lange ture mere komfortable.

Det er frivilligt, så du må gerne fortsætte med at bruge mundbind om du ønsker dette.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *