SAS holder loungen åben i København trods de nye restriktioner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag træder der en lang række nye restriktioner i kraft, som også igen påvirker luftfarten. Når restauranter ikke længere må servere noget for gæsterne, så rammer dette også loungerne i blandt andet Københavns Lufthavn.

Tidligere i dag kunne vi fortælle at Menzies Aviation midlertidigt lukker deres lounge ned. Dette sker frem til den 3. januar 2021.

Flere har kontaktet InsideFlyer og spurgt til om SAS lukker deres lounge også. Det har vi naturligvis spurgt SAS om og vi kan meddele at SAS holder deres lounge åben resten af året. Det bliver dog tilpasset de nye restriktioner.

SAS skriver følgende til InsideFlyer:

Loungen forbliver åben i hele perioden med de nye Corona restriktioner – dog med undtagelse af 24/12, 25/12 og 31/12 hvor der vil være julelukket.
Der vil ikke være servering af mad og drikke til indtagelse i Loungen, ligesom det heller ikke tillades at gæster selv medbringer mad- og drikkevarer til indtagelse i Loungen.

Head of Public Affairs og fungerende pressechef hos SAS – Scandinavian Airlines

Som du kan læse i beskeden fra SAS, så kan de ikke forsætte med servering af mad og drikke. Det er simpelthen ikke lovligt at tilbyde noget i loungen.

Du vil hen over julen og nytåret forsat kunne slappe af og arbejde i SAS Loungen. Foto: Henrik Olsen

Som en ekstra lille bonus, eller “treat”, så giver SAS en lille ting med, når du forlader loungen.

Dog vil gæsterne i forbindelse med udpassage blive tilbudt en lille treat, som de kan medbring og spise eller drikke uden for Loungeområdet. Treaten vil bestå af kaffe, en lille pose med julesmåkager, frugt og blandede produkter fra on-board teamet.

Head of Public Affairs og fungerende pressechef hos SAS – Scandinavian Airlines

Det er meget positivt at SAS forsætter med at holde loungen åben for de der skal rejse i julen og nytåret. I en svær tid er det rart at der er lidt som føles som normalt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *