SAS i modangreb på Finnair – Øger afgangene på langruterne

SAS - Airbus A350 - SE-RSF

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair kom tidligere i dag med et angreb på SAS ved at åbne 3 ruter fra Stockholm. Nu genåbner SAS ruterne til Boston i september og Miami i oktober betyder det, at SAS endelig flyver på alle sine destinationer i USA igen.

SAS ville ikke lade nyheden om Finnairs angreb på SAS så længe. Blot timer senere fortæller SAS at de blandt andet åbner en rute mellem Stockholm og Miami.

Vi er glade for, at kunne øge tilgængeligheden for både passagerer og fragt, til og fra Skandinavien, fra alle tre hovedstæder, i takt med at efterspørgslen stiger. Fra 2. september genåbner SAS ruten mellem Stockholm og New York, i tillæg til de nuværende, direkte ruter fra København og Oslo.

Karl Sandlund, fungerende koncerndirektør i SAS.

Endelig gang i den nye Aribus A321LR

Endvidere vil SAS’ første A321LR-fly lette fra København mod Boston i september. Samtidigt vil SAS øge antallet af flyvninger fra København til Los Angeles, San Francisco og Washington DC, fra september.

Fra 1. oktober vil SAS genåbne ruterne til Miami fra København og Stockholm. Mod slutningen af oktober vil SAS flyve til Miami med tre ugentlige afgange fra København, tre ugentlige afgange fra Stockholm og en ugentlig afgang fra Oslo.

I øjeblikket tilbyder SAS daglige passagerflyvninger til Chicago, samt yderligere dedikerede cargo-flyvninger, fra København. SAS planlægger at genåbne ruten mellem Stockholm og Chicago til efteråret.

SAS’ ruter og afgange til USA til efteråret:

KøbenhavnNew York7 gange ugentligt
KøbenhavnChicago7 gange ugentligt
KøbenhavnLos Angeles4-5 gange ugentligt
KøbenhavnSan Francisco4 gange ugentligt
KøbenhavnWashington DC4 gange ugentligt
KøbenhavnBoston3 gange ugentligt
KøbenhavnMiami3 gange ugentligt
OsloNew York3 gange ugentligt
OsloMiami1 gang ugentligt
StockholmNew York3-5 gange ugentligt
StockholmChicago3 gange ugentligt
StockholmMiami3 gange ugentligt

Selvom flere lande nu letter på deres indrejserestriktioner, så kræver de fleste lande forsat forskellige typer af rejse- og testdokumenter ved indrejse. Det er derfor vigtigt er være velforberedt inden rejsende tager i lufthavnen. For at gøre rejsen så smidig som mulig, har SAS oprettet en ny, digital tjeneste – SAS Travel Ready Center.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *