SAS indfører nye premium menuer i GO på langdistanceflyvninger.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra november 2018 kan rejsende på SAS Go på alle langdistanceflyvninger forudbestille en eksklusiv premium menu.

I lighed med for eksempel Air France og Austrian indfører SAS nu også en a la carte menu, som erstatter det gratis hovedmåltid i den billigste del af kabinen.

Vi er glade for at kunne introducere en særlig udvalgt menu og en helt ny madoplevelse for vores gæster. SAS går altid efter at innovere og pionere fremtidens måde at rejse på,

siger Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial og fortsætter:

Vores skræddersyede pre-order koncept er en central del af vores strategi og ambition om at styrke servicen ombord. Vi ved, at travelers sætter pris på innovative og personaliserede oplevelser.

This slideshow requires JavaScript.

Rejsende kan vælge i mellem fire menuer, som har navnet ’Premium set menu’. De indeholder alle en forret, der følger sæsonen, og en lækker dessert. De fire menuer er enten en vegetar menu eller med fjerkræ, fisk/skaldyr eller kød (okse, kalv, vildt, gris eller lam)

Priserne på de nye Premium set menuer ligger imellem 150 og 185 kroner. I prisen er inkluderet to alkoholiske drikkevarer, så hvis man for eksempel køber to flasker vin, så har man allerede sparet 120 kroner, da alkoholiske drikkevarer ikke er gratis ombord på SAS GO på de oversøiske flyvninger.

Det er nemt at forudbestille mad med SAS. Rejsende kan gøre det i forbindelse med bookningen af flyrejsen, eller man kan vælge at gøre det senere ved at logge ind på “My bookings” på SAS’ hjemmeside.

Når rejsende forudbestiller et måltid på SAS Go på langdistanceflyvningerne, bliver de måltider, som automatisk lastes, erstattet med det ønskede måltid. Den anden servering, som serveres kort før landing, bliver ikke ændret.

Forudbestilte måltider siden 2016

SAS introducerede muligheden for at forudbestille mad på kortdistanceflyvninger i 2016, og siden er konceptet blevet mere og mere populært. I 2017 blev sortimentet for dags- og aftenmenuer udvidet, og det består nu af 11 forskellige menuer, heriblandt de populære salater fra New Nordic by SAS.

Sidste år voksede antallet af forudbestilte måltider med SAS med 25 procent, og rejsende forudbestiller nu over 120.000 skræddersyede måltider om året. I oktober 2018 blev det muligt at forudbestille mad på SAS-ruter i Skandinavien og Europa med en flyvetid på helt ned til 80 minutter. Hidtil har pre-order været en mulighed på kortdistanceflyvninger med en flyvetid på minimum 120 minutter.

Det nye initiativ betyder, at der nu årligt tilbydes pre-order på i alt cirka 80.000 SAS afgange, og dermed fordobles antallet af fly med mulighed for pre-order.

Air France

This slideshow requires JavaScript.

Air France tilbyder også en række á la carte retter på oversøiske fly fra Paris. Priserne ligger mellem 15 og 28 Euro. Der følger ikke ekstra drikkevarer med, da både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer er gratis hos Air France.

Austrian

This slideshow requires JavaScript.

Austrian tilbyder på næsten alle europæiske fly samt alle langdistancefly fra Wien, JFK, EWR og ORD en DO & CO á la carte menu til 15 Euro. Menuerne er enten kold eller varm morgenmad, en bento box eller tapas. De kan bestilles op til 24 timer før afgang. Der følger ikke ekstra drikkevarer med, da både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer er gratis hos Austrian.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *