Her vil SAS kunderne helst flyve til

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I starten af december fik SAS kunderne for første gang mulighed for at stemme på, hvor de helst vil flyve hen med SAS. Danskere placerer USA øverst på listen, mens andenpladsen går til Tokyo.

Fortæl os hvor du helst vil flyve til – og vi giver dig et godt tilbud. Sådan lød opfordringen til SAS’ kunder, der fra 1-3 december kunne stemme på deres favoritdestination.

Mariam Skovfoged, som er pressechef for SAS Danmark siger at:

Det har været sjovt at se, hvilke destinationer vores kunder efterspørger i vores Now or Never-kampagner. En af dem der topper listen er Tokyo. Vi har fløjet skandinaver fra København til Tokyo i over 60 år for at opleve alt det, byen kan tilbyde: Mad, mennesker, en spændende historie og muligheden for at stå på ski.

Kendte favoritter som New York og Miami, som SAS for nylig er begyndt at flyve til fra København, ligger også højt oppe på listen sammen med blandt andet London, Rom og Athen.

Mariam Skovfoged  nævner at der også er andre favoritter:

En anden favorit er Malaga, som passer til alle aldersgrupper. Der findes rigtig gode golfbaner i regionen, og selv her er skisport i Sierra Nevada en grund til at tage dertil. Sol og sne i et par timers afstand lokker i vintersæsonen.

 

Sådan ser listen ud valgt af SAS kunderne

  1. New York
  2. Tokyo
  3. Miami
  4. Boston
  5. Malaga
  6. Rom
  7. Athen
  8. Barcelona
  9. London
  10. ParisHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *