SAS lancerede i går en ny og reel fordel for EuroBonus Diamant medlemmer

Self-Service Automat i lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De sidste mange gange vi har set en ny fordel for EuroBonus Diamant medlemmerne, har det være fordi at Guld medlemmerne har fået fjernet deres. I går kom SAS med en ny og reel fordel, som for mange kan blive meget værdifuld og brugbar.

På deres hjemmeside for EuroBonus, kunne man i går se følgende nyhed:

I selve beskrivelsen af den nye fordel står der:

Gratis ombooking på afrejsedagen er en ny medlemsfordel, der er tilgængelig for vores EuroBonus Diamond-medlemmer. Dette betyder, at hvis du er en Diamond-medlem, kan du ændre din flyvning til en tidligere eller senere afgang samme dag uden ekstra omkostninger. Ombookingen skal foretages på den oprindelige afrejsedag og er i øjeblikket kun mulig ved SAS check-in skranker og servicepunkter i lufthavnen.

Ombooking samme dag gælder for alle billettyper og på alle SAS-flyvninger, så længe den nye flyvning er mellem de samme byer som den oprindelige reservation. Bemærk venligst, at fri ombooking er tilgængelig fra midnat på afrejsedagen i den tidszone, der gælder for afrejselufthavnen. Det er ikke muligt at ombooke ved gaten, via selvbetjening, SAS-appen eller på hjemmesiden via “Mine bookinger”.

Vær venlig at bemærke, at hvis din bagage allerede er tjekket ind på en anden flyvning, kan vi ikke hjælpe dig med ombookingsprocessen. Der kan også være visse begrænsninger for særlige anmodninger vedrørende våben, dyr, specielle måltider eller behov for assistance. Tillægstjenester refunderes ikke.

Det er helt klart en positiv nyhed og noget vi i flere år har set på det amerikanske indenrigsmarked. Der har man kunnet flytte sin afgang til en tidligere eller senere afgang elektronisk. Så det kan bestemt blive en meget værdifuld og brugt fordel.

Vi har noteret os i hvert fald disse 4 vigtige ting omkring fordelen, som du skal være opmærksom på:

  • Det er kun mulig at lave en ombooking ved en SAS check-in skranker og servicepunkter i lufthavnen. Så du kan ikke gøre det i gaten eller elektronisk
  • Ombooking samme dag gælder for alle billettyper og på alle SAS-flyvninger. Så ikke på partnerflyvninger.
  • Den frie ombooking er tilgængelig fra midnat på afrejsedagen i den tidszone, der gælder for afrejselufthavnen
  • Hvis du har bagage der allerede er tjekket ind på en anden flyvning, så kan du ikke blive ombooket. Så du skal kun rejse med håndbagage

Foto: SAS/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *