SAS lancerer to flyruter fra Danmark til Scandinavian Mountains Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS præsenterer to flyruter fra Danmark til Scandinavian Mountains Airport til vintersæsonen. Internationale og danske gæster vil blive fløjet direkte til lufthavnen fra både København og Aalborg. Det giver let adgang til skiområderne i Sälen og Trysil.

Ruten fra København starter 21. december 2023 og der flyves torsdage og søndage i løbet af vintersæsonen. Linjen fra Aalborg starter 14. januar 2024 med flyvninger om søndagen.

Vores gode samarbejde med SAS fortsætter. Det er virkelig glædeligt endnu en gang kunne byde SAS-gæster fra Danmark velkommen til vores lufthavn. Korte fly- og transfertider kombineret med et førsteklasses alpint familietilbud både i Sälenfjeldene og i Trysil er en stor fordel for os i konkurrencen om skiferiegæsterne.

Gunnar Lenman, administrerende direktør for Scandinavian Mountains Airport.

Scandinavian Mountains Airport ligger lige ved den svensk-norske grænse mellem Sveriges største alpine skiområde, Sälen, og Norges største alpine skisportssted, Trysil. Kort transfertid kombineret med et førsteklasses alpint familietilbud skaber en unik position på markedet.

Danskerne er den største udenlandske gruppe af gæster på vores destination, og derfor er satsningen på de danske gæster også strategisk vigtig for os. Sälenfjeldene er et populært rejsemål for skiglade danskere, og det er fantastisk dejligt at kunne tilbyde dem nem transport til vores destination med de direkte flyruter.

Anders Bjernulf, administrerende direktør i Destination Sälenfjällen.

Regionen byder på fire skisportssteder med mere end 100.000 senge i hoteller, lejligheder og hytter. Området har 250 pister og et stort udvalg af restauranter, underholdning, shopping og aktiviteter.

Scandinavian Mountains Airport er en topmoderne lufthavn med et fjernstyret kontroltårn. Terminalbygningen har kapacitet til at håndtere fire flyvninger samtidigt. Scandinavian Mountains Airport er privatejet af 33 virksomheder.

Flyruterne er gode nyheder, som gør det både nemmere og mere fleksibelt at rejse til vores skidestinationer i Sälen og Trysil. Vores danske gæster har en stor fordel med den stærke danske kronekurs i forhold til den svenske, og med disse flymuligheder kan man få både en hurtig og direkte rejse og en overkommelig pris på skiferien.

Mathias Lindström, salgs- og marketingdirektør i SkiStar.

Billetterne kan allerede nu bestilles på SAS’ hjemmeside.

Læs mere: scandinavianmountains.se

Kilde: Pressemeddelse – Skistar
Foto: Scandinavian Airlines A320-251N(SL) ( SE-DOX) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *