SAS øger igen antallet af afgange til USA

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som direkte følge af at USA nu åbner op for mere indrejse, stiger efterspørgslen på rejser kraftigt. SAS opdaterer derfor trafikprogrammet og øger antallet af afgange til og fra USA.

Antallet af bookinger med SAS til USA over jul og nytår er steget kraftigt. SAS tilbyder op til 100 afgange per uge, over jul og nytår, til og fra Skandinavien. SAS er også nu tilbage med flere destinationer som har daglige afgange igen.

Det er glædende at vi nu kan øge antallet af afgange og derved tilbyde de rejsende muligheden for endelig at rejse til den anden side af Atlanten, for at opleve USA og mødes med slægtninge og venner.

Karl Sandlund, kommerciel direktør i SAS.

SAS genoptog ruten til Miami fra Stockholm den 8. november. Fra København genoptager SAS ruten den 10. november og fra Oslo den 11. november. Det betyder i praksis, at SAS har daglige afgange fra Skandinavien til Miami denne vinter.

SAS øger også antallet af afgange til New York, og fra og med november flyver SAS to daglige afgange fra København, Oslo og Stockholm.

SAS flyver dagligt til Chicago fra København og påbegynder flyvninger fra Stockholm til Chicago i midten af december.

Fra København øger SAS antallet af afgange til Los Angeles, San Francisco og Washington D.C. i perioden omkring jul og nytår.

SAS flyver til USA med nye, moderne Airbus-fly, med brændstofeffektive motorer. De nye fly har et brændstofforbrug, der er 15-30 procent laverede, end de fly de erstatter. De nye, topmoderne fly giver SAS’ kunder en mere behagelig og bæredygtig måde at rejse på.

SAS’ linjer og frekvenser til USA frem til efter nytår
KøbenhavnNew York7 gange pr. uge
KøbenhavnChicago7 gange pr. uge
KøbenhavnLos AngelesOp til 7 gange pr. uge
KøbenhavnSan FranciscoOp til 5 gange pr. uge
KøbenhavnWashington D.C.Op til 5 gange pr. uge
KøbenhavnMiamiOp til 4 gange pr. uge
OsloNew York2 gange pr. uge
OsloMiami1 gang pr. uge
StockholmNew York5 gange pr. uge
StockholmMiamiOp til 4 gange pr. uge
StockholmChicagoOp til 3 gange pr. ugeHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *