SAS og Apollo forsætter samarbejde – desværre ikke muligt at optjene EuroBonus point på charterrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS og Apollo har forlænget deres samarbejde, således at du også næste sommer kan flyve med SAS når du har bestilt en charterrejse med Apollo.

Det gælder for forskellige europæiske destinationer og den samlede aftale har en værdi på 1 milliard svenske kroner. Dette oplyser SAS i en pressemeddelse onsdag morgen.

Markus Ek, der er global salgschef hos SAS, siger at:

Vi ser frem til at styrke vores nu mere end 15 år lange samarbejde med Apollo yderligere.

Aftalen betyder at SAS skal flyve størstedelen af Apollos kunder til 30 forskellige destinationer i Europa. Aftalen gælder både Danmark, Sverige og Norge.

Fra Danmark tilbyder Apollo afgange fra følgende lufthavnene:

  • København
  • Billund
  • Aalborg
  • Aarhus
  • Karup
  • Odense

Ingen optjening af EuroBonus point

Der er desværre ikke nogen mulighed for at optjene EuroBonus point når der flyves med SAS som charter selskab. Dette skriver Apollo på deres hjemmeside. Det har dog været muligt for flere år siden, så vi kan da håbe at muligheden genindføres.

Du kan dog med fordel bruge et af de kredit kort, hvor du optjener point eller miles ved brug. På den måde får du forsat lidt point ud af det. Dette er vigtigt da det ofte bliver ganske store beløb når hele familien skal på charterrejse. Derfor kan du sagtens opnå at få en del ind på kontoen på denne måde.

Ingen Fast Track og Lounge uden betaling

Du skal også være opmærksom på, at de fordele ved lounge-adgang, du har som EuroBonus-medlem ikke gælder, når du rejser på et SAS charterfly. Lounge-adgang er heller ikke inkluderet, når du booker en SAS Plus-billet på et SAS charterfly.

Læs mere om SAS Charter her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *