SAS opgraderer kort og mellemdistanceflåden og installerer WiFi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS, som i år fejrer 70 års fødselsdag, investerer nu en halv milliard svenske kroner i Europas hurtigste WiFi og en opgradering af kabinen på kort- og mellemdistanceflåden. Med hastigheder på 12 mbit/s og højere pr. passager kan tiden ombord udnyttes effektivt eller til at nyde streaming af tv, musik eller film.  

– Mange af vores kunder rejser ofte med os, og vi spiller en vigtig rolle i mange menneskers hverdag. Opgraderingen, vi har gennemført på vores langdistancefly, er blevet enormt positivt modtaget, og nu tager vi skridtet videre med kort- og mellemdistanceflåden, hvor vi også investerer i meget hurtigt WiFi med surfhastigheder, der gør, at tiden ombord kan udnyttes til arbejde eller afslapning ved at streame en favoritserie. Da både passagerer og personale ombord bliver koblet til internettet, kan den personlige service tages et skridt længere, og vi fortsætter samtidigt med at udvikle vores digitale intelligente løsninger, som gør livet enklere, siger Rickard Gustafson, adm. dir. hos SAS.

Adgang til WiFi gives fra gate til gate, og med surfhastigheder på 12 mbit/s og højere pr. passager kan SAS-kunder anvende tiden ombord på at arbejde, surfe eller nyde streaming af musik, film og tv. Internet ombord på kortdistanceflyene vil være gratis for alle SAS EuroBonus-medlemmer og rejsende på SAS Plus. Første fly med højhastigheds-wifi, som muliggøres af leverandørens ViaSat:s sattelitteknologi kommer i løbet af efteråret og vinteren 2017.

Det første fly med den nye kabine bliver SAS’ nye A320neo med 15-20 % lavere brændstofforbrug og mere plads til håndbagagen. Designet er i samme stil som den nye kabine på SAS’ langdistanceruter, som har fået en enorm positiv modtagelse. Udover ekstra benplads, nye og mere bekvemme sæder og lamper, der justeres efter tid på døgnet, er A320neo også udstyret med USB-udtag i sædet.

A320neo da den besøgte SAS for første gang i Stockholm.
A320neo da den besøgte SAS for første gang i Stockholm.

SAS’ nye kabineinteriør blev lanceret på langdistanceflåden i 2015 og blev hurtigt meget værdsat af både skandinaviske og internationale kunder. Foruden de 30 nye A320 bliver også 70 eksisterende kabiner opgraderet mellem 2017 og medio 2019. Samlet set betyder satsningen på WiFi og opgradering af kabiner en investering på ca. 500 mio. SEK over en tre-årig periode.

Den nye kabine i SAS´ langdistancefly, som er lavet i samme stil som de nye kabiner på SAS´ kort og mellemdistancefly.
Den nye kabine i SAS´ langdistancefly, som er lavet i samme stil som de nye kabiner på SAS´ kort og mellemdistancefly.

SAS har for nyligt også udstyret samtlige kabineansatte med iPad Mini’er, som sammen med WiFi gør, at personalet nemt kan få alle de nødvendige oplysninger før, under og efter en flyvning og derved kan give SAS-rejsende en endnu mere personlig betjening ombord. Sammen med SAS’ satsning på en problemfri rejse får rejsende med SAS nu adgang til alle oplysninger uanset, om det er i hjemmet, i lufthavnen eller ombord. De rejsende kan se, om flyet er forsinket, hvordan situationen er med tilslutningsfly, status på EuroBonus og måske booke en EuroBonus-rejse, handle i EuroBonus-shoppen, leje bil, eller booke en taxi ved ankomsten.

823659526d8d4b49_org
Det bliver bla. muligt at streame film ombord, med den nye WiFi-forbindelse

Det bliver rigtigt spændende at høre mere om den nye kabine i detaljer, og vi glæder os til at se den på det nye A320neo-fly, som SAS modtager i slutningen af i år. Den nye internetforbindelse er en mindst ligeså interessant nyhed – ikke mindst på grund af hastigheden, som ellers hos andre flyselskaber, er kendt for at være langsom. Med en hastighed der tillader at streame film, eller arbejde effektivt på nettet, gør det flyrejsen til en langt bedre oplevelse!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *