SAS på vej hjem med evakuerede

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er netop nu lettet fra Islamabad og på vej hjem med de første evakuerede fra Afghanistan.

SAS sendte først på ugen to Airbus A320neo’er til Islamabad for at være klar til at evakuere danskere og ansatte i Afghanistan. Efter megen besvær med at få folk ud af Kabul, så er det i dag lykkes at få 84 personer ud af Kabul og til Islamabad. Dette sagde Statsminister Mette Frederiksen i dag på et pressemøde om status på evakueringen.

Det tre år gamle Airbus A320neo (SE-DYC) er med flynummeret SK6902 på vej ud af pakistansk luftrum. Flyet kan ikke flyve direkte til København og forventes at lave et stop i Dubai på vejen hjem.

Så vi kan forvente at se flyet ankomme i morgen (torsdag) meget tidligt. Ifølge Københavns Lufthavn, så er der planlagt ankomst klokken 04:05.

Følg flyet live her.

Der er forsat et andet fly ventende i Islamabad og dette afventer at flere hentes ud af Kabul med det danske Hercules fly, som “pendler” mellem Kabul og Islamabad. Så med det totale antal der skal hentes hjem på minimum 400 (som er tallet Udenrigsministeriet tidligere har oplyst), så skal vi nok forvente at der skal sendes flere fly til Islamabad i løbet af de næste dage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *