SAS reducerer antallet af afgange til Chicago fra København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelsen med at SAS i denne uge endeligt gjorde det offentligt at de ville lave en rute til Atlanta, så har det samtidig konsekvenser for andre af flyselskabets amerikaske ruter.

Vi har tidligere set SAS melde ud at ruten mellem Stockholm og Chicago lukkede helt ned.

Men derudover kan vi nu se, at SAS også fjerner afgange fra ruten mellem København og Chicago.

Flere melder til os at de har fået flyttet eller aflyst deres billetter til Chicago hen over vinterprogrammet, hvilket var kendt. Det ser dog også nu ud til at ske i det kommende sommerprogram.

Det nye er at det ser ud til at SAS fjerne tirsdagsafgangen til Chicago fra netop den 17. juni 2024. Samme dato som første flyvning afgår til Atlanta.

Sidste tirsdagsafgang mellem København og Chicago er den 11. juni 2024. Kilde: SAS.dk

Efter den 11. juni 2024, så er tirsdagsafgangen fra København og til Chicago ikke længere i ruteprogrammet.

Efter Atlanta ruten starter op den 17. juni er der ikke nogen direkte tirsdagsafgang til Chicago fra København. Kilde: SAS.dk

I vitnerens program flyves der 4 gange ugentligt til Chicago fra København. Det er på tirsdage, onsdage, fredage og søndage.

Vi forventer flere ændringer i det rutetilbud SAS har til især USA når deltagelsen i SkyTeam kommer nærmere. Ruten til Washington kunne også være i sigte til at blive reduceret og måske kunne vi også se at Seattle kom tilbage i rutetilbudet.

Hvad tænker du om de ruter SAS i 2024 tilbyder på destinationer i USA?

Foto: Scandinavian Airlines A350-941 (SE-RSF) i Los Angeles International Airport (LAX) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *