SAS ruten til Beijing forsat udskudt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har i et stykke tid forsøgt at få genstartet ruten mellem København og Beijing, dog uden held. Trods at billetter har været sat til salg har en endelig godkendelse fra de kinesiske myndigheder manglet. Nu er ruten udskudt igen.

I går meldte SAS ud til salgskanalerne at afgangen fra København den 15. januar 2021 og returflyvningen fra Beijing den 17. januar 2021 er aflyst:

  • SK995/15JAN21 CPH-PEK
  • SK996/17JAN21 PEK-CPH

Dermed forsætter SAS løbende med at aflyse afgangene på ruten.

Det ser også ud til at SAS ikke tror på at den kommer i gang lige med det samme. Vi kan se at SAS ikke har billetter til salg på ruten før til marts 2021:

Dermed starter SAS 2021 med kun at have deres rute til Shanghai aktiv. Vi mangler også nyt på ruten til Tokyo og hvornår SAS bekræfter at de genstarter denne.

Japan har netop valgt at lukke deres grænser frem til den 31. januar 2021 for udenlandske rejsende udover borgere der er bosat i udlandet og udvalgte forretningsrejsende.

Der er forsat ingen udmeldinger på hvornår Japan forventes at genåbne for almindelige turister, men det er nok ikke sandsynligt at det sker i større antal før til efteråret 2021, hvor OL starter.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *