SAS satser på digitale aviser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS øger udvalget af aviser i deres app, og vælger samtidigt at droppe de gratis trykte aviser, som hidtil er blevet tilbudt på alle SAS flyvninger.

SAS udmelder i en pressemeddelelse at de har indgået samarbejde med Readly, som har mere end 12.000 magasiner og aviser til rådighed. Dette sikrer et stort udvalg i deres app til rejsende, som for fremtiden vil kunne downloade magasiner og aviser fra Readly op til 22 timer før afgang.

Ud over samarbejdet med Readly, arbejder SAS også på at indgå samarbejder med flere både større og mindre skandinaviske aviser, for at imødekomme de rejsendes interesser.

“SAS’ kunder bliver mere og mere digitale, og vi udvikler løbende vores app til at opfylde de behov. Med flere tilbud i SAS Newsstand og vores samarbejde med Readly tilbyder vi en god digital løsning, hvor kunderne desuden også har adgang til en lang række aviser 22 timer før rejsen” siger Eivind Roald, koncerndirektør for commercial, SAS.

Den store udvikling i udvalget på SAS appen, kommer dog til at betyde at de trykte publikationer forsvinder fra gaten, og vil for fremtiden kun være at finde i SAS` lounges. Dette er både af logistiske og miljømæssige oversager udtaler Eivind Roald, som også påpeger at de sparede ressourcer vil blive brugt på at udvikle og forbedre deres digitale tilbud.

Eivind Roald mener at det bliver lettere og mere enkelt for de rejsende, at vælge det læsestof de vil have med ombord, når de blot kan finde det og hente det til deres digitale enheder.

Siden sommeren 2014 har det været muligt at hente sit læsestof i appen, og den 1. marts træder de nye ændringer i kraft, og læsestof vil kun være tilgængeligt i appen, samt i SAS lounges.

Det kommer ikke som nogen overraskelse at SAS dropper de trykte aviser, faktisk forudsagde Bonusfeber det helt tilbage i november måned, i denne artikel, og vores forum-medlemmer er bestemt ikke negative over for ideen, læs blandt andet her.

Dog er det lidt foruroligende, at der i udvalget af Danske aviser kun er Børsen, hvor der i dag er et stort antal Danske aviser i det trykte udvalg. Her skal SAS helt sikkert forbedre appen, hvis det her skal ende med at være en god løsning.

Læs her hvilke aviser og magasiner der bliver tilgængelige i appen:

Danmark
Børsen. Der arbejdes på en række andre landsdækkende dagblade
Sverige

Aftonbladet, Dagens Industri, Svenska Dagbladet
Norge
Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv og lokale aviser som Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad
Internationale aviser
China Daily, Die Welt, Financial Times, International Herald Tribune, Le Figaro, The Independent
Readly
Mere end 12.000 magasiner og aviser

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *