SAS skal flyve de skandinaviske olympiske komitéer til OL i Tokyo i 2020 og Beijing i 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS indgår et unikt internationalt partnerskab med de tre skandinaviske olympiske komitéer og bliver dermed hovedsponsor for de skandinaviske olympiske komitéer før og under sommer-OL i Tokyo i 2020 og vinter-OL i Beijing i 2022. Med dette initiativ vil SAS støtte OL-tropperne i Danmark, Norge og Sverige på deres rejse mod de Olympiske Lege.

Samarbejdet med de skandinaviske olympiske komitéer løber frem til 2022 og indebærer støtte til de tre forbund under forberedelserne til OL, samt at SAS flyver deltagerne til og fra de olympiske destinationer. Det er første gang de tre olympiske komiteer har valgt en fælles skandinavisk partner.

Samarbejdet med de olympiske komitéer er én af flere måder, hvorpå SAS promoverer Skandinavien herhjemme og ude i verden. Værdier som respekt for individet og venskab over grænser er stærke i Skandinavien og er noget, som SAS deler med OL-organisationen.

Rickard Gustafson, koncernchef i SAS siger:

Vi ønsker, at mennesker skal blive ved med at mødes på tværs af landegrænser. Vi gør det muligt at rejse til, fra og rundt i Skandinavien på en bæredygtig måde, og det er med til, at vores fælles skandinaviske værdier bliver bragt med ud i verden. Med SAS’ moderne flåde med miljøeffektive fly og biobrændstof til OL-destinationerne, sørger SAS for, at de skandinaviske OL-deltagere får mulighed for at rejse på en mere klimavenlig måde.

Formanden for DIF og den nationalolympiske komité i Danmark, Niels Nygaard siger:

I DIF er vi helt oppe at flyve over den fælles skandinaviske partnerskabsaftale med SAS. Partnerskabsaftalen giver os først og fremmest mulighed for at hjælpe vores atleter i forberedelserne frem mod OL. Samtidig sikrer aftalen os god og pålidelig transport til og fra de olympiske destinationer. Jeg er sikker på, at vi vil få et udbytterigt samarbejde med SAS.

Verden bliver stadig mere globaliseret, digitaliseret, men også polariseret, og derfor vil SAS understrege vigtigheden af internationale møder for at skabe forudsætninger for en bæredygtig udvikling i verden. At mødes, udveksle erfaringer og dele værdier gør verden bedre – og det er noget, som rejser og fly muliggør.

SAS har siden starten af 1946 bidraget til at opbygge og fastholde billedet af Danmark, Norge og Sverige som ét samlet Skandinavien, én region med fælles værdier i omverdenens øjne. Det er første gang, at de tre forbund nu vælger én fælles skandinavisk samarbejdspartner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *