SAS udskyder livsvarigt Guld medlemsskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mange venter på den nye EuroBonus Guld fordel med livsvarigt Guld medlemsskab skal komme. Men SAS meddeler nu at det er blevet forsinket og kommer først i løbet af 2017 og ikke som tidligere meldt ud i slutningen af 2016.

SAS hjemmesiden har SAS i stilhed ændret ordlyden til “I løbet af 2017” fra at, det var noget som tidligere skulle være kommet i slutningen af 2016.

Det er følgende sætning, som er beskrevet under EuroBonus Guld fordelene, der fortæller om forsinkelsen:

I løbet af 2017 indfører EuroBonus endnu et bevis på, at langvarig loyalitet er det vigtigste, man kan få fra sine medlemmer. Derfor tilbyder vi alle, som har været, eller i fremtiden bliver, uafbrudt Guld- eller Diamant-medlemmer i mindst 10 år, et livslangt Guld-medlemskab. Dog vil Guld-medlemskab, som gives af et Diamant-medlem, ikke tælle med. Flere detaljer vil komme op til lanceringen, og medlemmer, som tilbydes dette medlemskab, vil blive personligt kontaktet.

InsideFlyer talte med Mariam Skovfoged, som er den danske Pressechef og hun fortalte at:

Det er desværre blevet forsinket grundet udfordringer med at udskifte det nuværende EuroBonus system, som er 25 år gammelt, med det nye IT system. Dertil kommer det at vi skal forbinde det nye IT system til vore andre komplicerede IT systemer, samt til de andre flyselskabers og partneres IT Systemer, hvor mange af dem også arbejder på at udskifte deres egne forældede IT systemer.

På nuværende tidspunkt har vi på InsideFlyer ikke kunne få noget konkret tidspunkt fra SAS udover at det bliver i 2017.

Hvorfor er dette så vigtigt?

Det er vigtigt for mange EuroBonus medlemmerne, at SAS får skiftet til et mere moderne IT system. Grunden er at vi venter på at SAS igen kan tilbyde ting som en Familiekonto, hvor alle optjente EuroBonus point kan samles på en konto for hele familien.

Desuden vil SAS komme med andre nye tiltag – men alt sammen noget som, ifølge SAS, er afhængigt af skiftet til et nyt IT system for EuroBonus.

Så vi forventer at udviklingen af EuroBonus programmet på mange områder først forsætter for alvor efter, at ting som det livsvarige medlemsskab er lanceret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *