SAS vinder for andet år i træk alle mulige priser til Danish Travel Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Onsdag aften blev årets Danish Travel Awards afholdt i Cirkusbygningen i København. Det er 22. år i træk at det bliver afholdt og i år blev der uddelt 19 priser. SAS vandt fire ud af fire mulige priser.

Det var derfor for andet år i træk at SAS løb af sted med fire ud af fire mulige priser til en Danish Travel Awards.

insideflyer-dk-sas-danish-travel-awards-2016-bordet-med-sas-folk
SAS Bordet til aftens Danish Travel Awards, hvor SAS tydeligt fejrer deres 70 års fødselsdag ved at have flere af de tidligere uniformer med til bords.

De fire kategorier som SAS vandt var følgende:

 • Bedste Charterselskab
 • Bedste Indenrigsflyselskab
 • Bedste Europæiske Flyselskab
 • Bedste Flyselskab Oversøisk

Vinderne blev valgt af kunder, rejsebranchen og som noget nyt i år kårede de fremmødte til selve arrangementet også en vinder i en enkel af kategorierne. Denne kategori var “Bedste Indenrigsflyselskab”, hvor SAS vandt over Alsie Express, Danish Air Transport, Norwegian.

Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS siger som kommentar til aftens priser:

Vi er i et stærk konkurrencepræget marked, og derfor er det et kæmpe skulderklap, når vi her til aften modtager alle fire priser – og så endda for andet år i træk. Vores kunder har store forventninger og krav til os, og de forventninger lever vi op til ved for eksempel at være innovative, åbne nye ruter og gøre rejsen enklere for vores passagerer

Lars Sandahl Sørensen klipper sammen med Thomas Moldbye snoren der officielt åbnede ruten til Miami i sidste uge.
Lars Sandahl Sørensen klipper sammen med Thomas Moldbye snoren der officielt åbnede ruten til Miami i sidste uge.

I sidste uge åbnede SAS en direkte rute fra København og Oslo til Miami. Dette blev i gaten i Københavns Lufthavn fejret. Det betyder at SAS nu har 11 direkte ruter til USA. De fire af ruterne er alene blevet åbnet i 2016, hvilket viser hvor meget SAS har fokuseret på at udvikle netop langruterne. Det har betydet at SAS har kunnet tilbyde 25% flere flysæder på netop langruterne.

Så det har været nogle travle dage for SAS med sidste uges Miami lancering og nu fuldt hus ved Danish Travel Awards 2016.

Til slut siger Lars Sandahl Sørensen at:

Når vi vinder alle fire priser, betyder det, at vores kunder anerkender vores produkt og ikke mindst den store arbejdsindsats, som alle vores medarbejdere rundt om i virksomheden yder hver eneste dag. Vi giver vores kunder en unik og ekstra rejseoplevelse. For eksempel ved at tilbyde helt nye kabiner, nye fly, mulighed for fast track, lounges og den bedste europæiske rejseapp, siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

Der kommer forsat til at ske mange ting i den kommende tid. SAS arbejder på flere tiltag inden for EuroBonus, som for eksempel “Life time Gold”, der gerne skulle lanceres her inden årets udgang. Så med dette er der helt sikkert gode muligheder for succes igen ved næste års Danish Travel Awards.

Forsidebilledet er taget af Michael Stub/SAS.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Andreas P siger

  Jeg har nu alle dage også foretrukket at flyve med SAS – jeg synes at deres professionalisme skinner igennem og jeg føler mig ekstra tryg og tilpas i deres omgivelser. Bevares – på kortere flyveture er jeg tilbøjelig til at gå efter de billigere flyselskaber.

  Mvh
  Andreas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *