Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går indledte Scandic jagten på de første af godt 700 nye medarbejdere til kædens kommende hotelprojekter. Indledningsvis søger hotelkæden 120 medarbejdere til Scandic Falkoner – genåbningen af Frederiksbergs ikoniske hotel og eventscene i Falkoner Centeret. I løbet af de kommende fire år har Danmarks største hotelkæde annonceret fire nye hoteller i København og Aarhus.

Scandic indleder i dag jagten på de første af godt 700 nye medarbejdere til Scandic kommende fire hoteller. Således vil Danmarks største hotelkæde rekruttere 120 nye medarbejdere til Scandic Falkoner – genåbningen af Frederiksbergs ikoniske hotel og eventscene, der har til huse i Falkoner Centeret. De nye stillinger er tilgængelige på Scandics hjemmeside i dag. Scandic Falkoner bliver hotelkædens 27. hotel i Danmark. Det nye hotel får 334 værelser, mødelokaler, og Scandic vil også drive de to ikoniske Falkoner-sale. Scandic Falkoner åbner i august i år.

Til Falkoner søger Scandic 120 nye medarbejdere inden for 26 forskellige områder; heriblandt kokke, tjenere, receptionister, bartendere, housekeepere, kongreskoordinatorer og teknikere. Hotelkæden forventer at have de nye medarbejdere på plads i midten af juli. Da Scandic sidste år søgte godt 100 stillinger til et nyt hotel i Kødbyen, fik kæden mere end 2000 ansøgninger.

Anne Mette Pedersen, Scandics danske HR-direktør siger:

Det er en glæde, at vi nu starter rekrutteringen af de nye kollegaer til Scandic Falkoner. I disse år er vi på en dansk vækstrejse med nye hoteller og hundredevis af nye medarbejdere. Selvom der er stor interesse for nye stillinger hos os, ved vi, at der bliver rift om de dygtigste folk, særligt når det gælder kvalificeret, faglært arbejdskraft. Derfor tænker vi løbende i nye initiativer, der skal sikre, at vi kan fortsætte den positive udvikling og skabe endnu flere danske arbejdspladser.

For nyligt meldte Scandic ud, at man vil tilbyde fremtidige kokke-, tjener-, og receptionistelever jobgaranti efter endt uddannelsesforløb. Videre vil Scandic også tilbyde skræddersyede, interne udviklings- og praktikforløb til de forskellige faggrupper under uddannelsen for at øge interessen fra potentielle nye elever.

Vil have en mangfoldig medarbejdersammensætning

I dag arbejder 108 forskellige nationaliteter på Scandics 26 danske hoteller. Og de mange forskellige kulturelle baggrunde er en gevinst for forretningen, fortæller Anne Mette Pedersen. Derfor håber hun på et bredt ansøgerfelt til de mange stillinger.

Anne Mette Pedersen siger:

Vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst for forretningen. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil. Endelig viser vores interne undersøgelser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads.

Den anerkendte analysevirksomhed Great Place To Work kårede i slutningen af sidste år Scandic som ’Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’. Baggrunden for kåringen var blandt andet, at Scandic, i samarbejde med AOF, tilbyder gratis danskundervisning i arbejdstiden til medarbejdere med behov for dette. Danskundervisningen skal forbedre kommunikationen i arbejdssammenhæng, ligesom den skal bidrage til en bedre indslusning i samfundet generelt. Videre har hotelkædens medarbejdere eksempelvis frit uniformvalg inklusive tørklæde, ligesom vagtplaner og personalemad tager hensyn til forskellige kulturelle traditioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *