Scandic The Reef i Frederikshavn skifter til Strawberry og Petter Stordalen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det står nu klart, at den norske hotelkæde Strawberry overtager forpagtningen af Stena Lines badehotel The Reef i Frederikshavn.

Siden 2010 har Stena Line tilbudt caribiske oplevelser på badehotellet The Reef i Frederikshavn i Nordjylland. Hotellet har været en destination for mange rejsende på Stena Lines rute mellem Gøteborg og Frederikshavn, og har i årenes løb gennemgået flere renoveringer og opdateringer. Nu er det tid til næste kapitel, når hotelkæden Strawberry overtager driften og udviklingen af hotellet. 

Strawberry har solid erfaring med at udvikle destinationshoteller, og det bliver meget spændende at indgå i et partnerskab med dem og udvikle The Reef til en endnu bedre destination for vores gæster.

Christina Bromander, Trade Director for Business Region Denmark hos Stena Line.

Hotelkæden Strawberry er en af de største i Norden med 234 hoteller og 20.000 ansatte. I de senere år er virksomheden vokset i Danmark, primært i Københavnsområdet, og overtagelsen af driften af The Reef ligger godt i tråd med, hvordan virksomheden ønsker at fortsætte med at udvikle sig.

For Strawberry er The Reef en fantastisk tilføjelse til porteføljen af destinationshoteller, og det er særligt spændende for os med et nyt dansk hotel. Kombinationen af stærke ejere med engagement og ambitioner for fremtiden gør dette til et attraktivt og spændende partnerskab for Strawberry. The Reef er et populært hotelprodukt for rejsende og børnefamilier, og vi ser frem til at udvikle hotellet sammen med ejerne og medarbejderne.

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer hos Strawberry.

Den nye aftale betyder, at Stena Lines samarbejde med Scandic ophører. Christina Bromander slutter med:

Vi vil gerne takke Scandic for det gode samarbejde, vi har haft gennem årene.

Christina Bromander, Trade Director for Business Region Denmark hos Stena Line.

Foto: Stena Line / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *