Scandic udvikler fremtidens hoteldirektører

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I 22 år har Scandic trænet fremtidige ledere gennem virksomhedens interne ledelsesprogram Talent@Scandic. For nylig blev 23 talenter fra Scandics seks markeder udvalgt til at deltage i et intensivt træningsprogram på syv måneder, faciliteret af repræsentanter fra branchen, mentorer og ledelseskonsulenter.

Talent@Scandic er et velkendt ledelsesprogram inden for den nordiske hotel- og restaurationsbranche. Hvert år identificerer Scandics Executive Comittee fokusområder og projekter, som Talent@Scandic-deltagerne skal fordybe sig i, baseret på virksomhedens strategi og retning.

På Scandic har vi stort fokus på videns- og ledelsesudvikling. Vi har gennemført Talent@Scandic i mere end to årtier, og det har tydeligt vist, hvordan investering i at udvikle medarbejdernes færdigheder og ledelsesevner lægger grundlaget for trivsel og præstation i vores virksomhed samt skaber stærke og effektive ledere. Jeg ser frem til at følge disse kommende ledere, som jeg er overbevist om, vil nå langt hos Scandic.

Søren Faerber, administrerende direktør hos Scandic Hotels Danmark.

Talenterne videreudvikler også deres færdigheder i projektledelse og økonomi samt deres kommercielle, ledelsesmæssige og operationelle viden. Derudover bliver de matchet med mentorer fra hele Scandic for at guide dem under programmet.

Det er ekstremt vigtigt for os hos Scandic at fortsætte med at investere i vores medarbejdere og i vores talentprogram ved at træne og inspirere fremtidens rollemodeller og effektive ledere. Udvikling er et område, hvor vi investerer meget tid og mange ressourcer for at skabe de rette forudsætninger for at lykkes som leder hos Scandic. Vi tilbyder vores talenter en bred vifte af viden, træning og inspiration, som vil klæde de 23 ledere på til at påtage sig en seniorrolle eller rollen som hoteldirektør.

Anne Mette Petersen, HR-direktør hos Scandic Hotels Danmark.

Talent@Scandic-programmet er bygget på Scandics ledelseskompas og kompetencerne Empower, Build trust, Inspire and Collaborate – de grundlæggende principper for virksomhedens ledelsesudvikling.

Foto: Scandic / PR
Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *