SeatSpy gør det super let at finde bonusrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du sidder med kontoen fuld af bonuspoint, men finder ikke noget at bruge dem på. Dette er nok en problemstilling som er velkendt for de fleste af os. Den nye tjeneste SeatSpy gør det imidlertid enklere end nogensinde at finde tilgængelige bonusrejser. 

At bruge bonuspoint kan være lige så vanskeligt som at optjene bonuspoint. Flyselskaberne går stadig nye veje for at gøre det lettere for os at optjene bonuspoint på alt fra kreditkortbrug til madvarer. De er imidlertid ikke lige så flinke til at gøre det let for os at bruge pointene. Med den nye tjeneste SeatSpy bliver det enklere end nogensinde at finde ledige bonusrejser med Air France, British Airways, KLM og Virgin Atlantic.

SeatSpy er på ingen måde det første søgeværktøj for bonusrejser, men er måske det enkleste, hurtigste og mest brugervenlige vi til dato har set. Tjenesten er foreløbigt i beta, men det vi har set indtil videre lover godt for det færdige produkt, som skal lanceres i løbet af kort tid. Du kan tage SeatSpy i brug allerede i dag og den er indtil videre gratis at bruge.

Søg efter bonusrejser

SeatSpy tilbyder to forskellige måder at søge på:

Det første alternativ er at søge efter tilgængelighed mellem to bestemte byer eller lufthavne. Du kan også begrænse søgningen til en bestemt rejseklasse, for eksempel first class og antal passagerer. Søgningen returnerer så alle ledige bonussæder for både afrejse og hjemrejse de næste 360 dage. For British Airways angiver søgeresultatet også om prisen er Peak Fare eller Off-Peak Fare.

Er du fleksibel med hvor du vil rejse hen? Du kan også vende søgningen og bede SeatSpy give dig alle tilgængelige rejsemål indenfor en givet rejseperiode. I eksempelet herunder har vi søgt efter alle tilgængelige rejsemål i First Class med British Airways i perioden 1. april til 31. maj.

Bliv varslet om ledige sæder

Hvis du registrerer dig hos SeatSpy kan du også sætte en varsling op, hvis du ikke finder nogen ledige sæder på dine ønskede rejsedatoer. Her skiller SeatSpy sig ud fra andre søgeverktøjer ved at du kan lave varsler med start- og slutdato, og med flere klasser. Du behøver med andre ord ikke at sætte seperate varslinger til hver eneste afgang eller for hver eneste klasse du vil rejse med. Du kan også sætte varslinger op på tur/retur-rejser.

SeatSpy gør det lettere at finde bonusrejser

SeatSpy er uden tvil en af de bedste verktøjer vi har set for søgning efter bonusrejser. Selv om tjenesten for nuværende er i beta og ikke officielt lanceret, fungerer den overraskende godt. Den er hurtig og let at bruge, og indtil videre også helt gratis.

Prøv selv SeatSpy, på dette link!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *