Sidste chance i dag: 40% rabat for studenter på flybilletter med Qatar Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I anledningen af Qatar Airways for et år siden lancerede deres medlemsklub for studerende – Qatar Airways Student Club – så har de frem til i dag en kampagne på op til 40% rabat på flybilletter.

Qatar Airways Student Club er for studerende, som enten har et fuldtids- eller deltidsstudie. Du skal også være mellem 18 og 30 år gammel.

Du kan få den høje rabat ved at købe dine flybilletter i dag og det er det dobbelte af det normale som Qatar Airways giver lige nu. Altså op til 40% rabat.

Når kampagnen afsluttes i dag, så vil medlemmerne fortsætte med at kunne drage nytte af gode rabatter. Studenter som køber en billet vil få 10% i rabat. Billet nummer to vil give 15% i rabat og den tredje billet vil give 20% i rabat.

For at blive medlem af Qatar Airways Student Club, så skal du kigge på denne side.

Vores studenter club har haft en stor succes siden den blev lanceret sidste år. Der er mange unde som ønsker at rejse og er blevet budt velkommen af mange gode fordele og tilbud.

Qatar Airways er stolt af at spille en rolle i at hjælpe studenter over hele verden med at rejse og tilbyde fordele tilpasset til netop dem.

Akbar Al Baker, CEO i Qatar Airwasy

Nogle af de ekstra fordele er at studenterne har er følgende:

  • Få 5.000 Qmiles om du skaffer nyt medlem
  • Gratis Wi-Fi ombord
  • Ekstra bagage
  • Større fleksibilitet på billetterne



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *