Sidste nyt: Åbninger på vej til USA?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Trods at COVID-19 forsat “hærger” i mange stater i USA, så har Trump administrationen i nat valgt at løsne en smule op for indrejsen for europæerne kan rejse ind i USA igen.

Det er dog kun en mindre åbning, da det ikke gælder for alle europæere. Det er kun en mindre gruppe der nu kan rejse ind i USA.

Det er følgende som vi læser den melding som kom natten mellem torsdag og fredag fra den amerikanske kongres:

  • Studerende fra Europa
  • Au Pairs fra Europa
  • Visum holdere (og muligt også for deres familiemedlemmerne)

Så der er forsat ikke adgang for de mange, som har et almindeligt ESTA visum. Men det er klart at dette kan ses som en positiv tendens og kan nok ses som om at der er en god mulighed for at der inden november måned er åbnet op for flere.

Hvorfor åbnes der nu?

Der er forsat ikke helt styr på COVID-19 i USA. Så hvorfor åbnes der op for indrejse for blandt andet studerende nu? Det er nok primært af to grunde. Den første er for at sætte lidt mere gang i økonomien for de mange uddannelsessteder i USA. De lever af de indtægter de får fra de mange udenlandske studerende. De betaler mange penge for et semester eller et år, da alt er brugerbetalt. Dette til trods for at mange steder forsat (og resten af året) vil lave online undervisning.

Den anden grund er at der er præsidentvalg til november. Derfor vil vi helt sikkert se flere tiltag op mod præsidentvalget. Alt sammen for at få genvalgt Trump i nye 4 år.

Husk rejseforsikringen og godt nyt for SAS

Hvis at du er blandt de som kan rejse ind i USA med nattens udmelding, så skal du huske at få kontrolleret din rejseforsikring.

Det er også godt nyt for et flyselskab som SAS. De har allerede startet flere ruter op til USA (New York, Chicago og San Francisco). Bliver der flere som kan rejse ind i USA, så vil SAS få flere kunder ombord på deres fly. Dette vil medvirke til at SAS (og andre flyselskaber med ruter til USA) vil begynde at tjene lidt flere penge igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *