Singapore Airlines indgår aftale med bagagefirmaet VALiZO

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

VALiZO har efter en del arbejde kunnet annoncere at Singapore Airlines nu har godkendt dem til check-in og BagDrop hjemme hos deres passagere.

Med denne aftale bliver det lige pludselige klart mindre stressende at skulle flyve til enten Singapore eller Rom, som er de to ruter du har mulighed for at flyve til med Singapore Airlines fra Københavns Lufthavn.

Det som VALiZO tilbyder er check-in og bagageservice – alt sammen direkte fra dit eget hjem. Det betyder at som VALiZO kunde, så vil du modtage boarding kort og din bagage bliver afhentet fra din hjemmeadresse før du selv tager i lufthavnen. På den måde slipper du for kø i check-in og kan gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Når VALiZO kommer hjem til dig så er processen derfra følgende:

  • Boardingkort udleveres når bagagen hentes hejmme hos dig
  • Normal check-in procedure gennemføres, hvor pas, billetter og eventuelt visum kontrolleres
  • Gå direkte til sikkerhedskontrol når du ankommer i lufthavnen – VALiZO indleverer bagagen til flyselskabet
  • Ingen slæb af bagage, ingen kø og ingen check-in i lufthavnen
  • Når du kommer hjem fra din rejse, så tager du direkte hjem, for VALiZO kan også ordne denne del for dig

Læs mere: VALiZO tilbyder hjemmeafhentning af bagagen inde afrejse

VALiZO startede tilbage i 2017 med at tilbyde deres service til 6 flyselskaber. Nu er der 11 flyselskaber og 9 rejsebureauer, hvor du kan bruge denne service.

Læs mere om VALiZO her, hvor du også kan se prisen for deres service. Et eksempel er at 4 rejsende med 4 kufferter koster 395,- kroner (hvis du bor i København eller svarende til kørsel fra Vestegnen til Københavns Lufthavn).

Vi syntes her på InsideFlyer at dette er billigt for at slippe for at stå i kø i check-in i op til en times tid, som det tager i øjeblikket grundet check af COVID papirer og andre dokumenter.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *