Singapore Airlines med nye kulinariske oplevelser i luften.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines, verdens mest prisvindende flyselskab, tager fat i endnu et kulinarisk koncept og introducerer retter fra det spændende Teochew-køkken ombord på sine flyvninger fra Singapore på Business Class.

-Det kinesiske køkken er ekstremt varieret. Vores mål er altid at kunne tilbyde det bedste mad i luften, og det er derfor vi udvider med retter fra et af Kinas bedste køkkener siger Henrik Hanevold, salgschef i Singapore Airlines Norge.

Retterne tilbydes ombord på flyvninger fra Singapore, og vil også tilbydes i SilverKris loungen i Changi Airport i Singapore.

4b5d85fe-5d06-4112-947b-ae65e51e2800

Her ses eksempler på nogle af de nye retter ombord
Her ses eksempler på nogle af de nye retter ombord for rejsende på Business Class

Teochew-køkkenet

Teochew-delikatesser, såsom langtidsbrasseret svinekød, dampet havaborre, kold krabbe og indbagte rejer, er nogle af retterne på menuen. Teochew-køkkenet er udsprunget i Kinas Guangdong-provins, og er kendt for at have mange vegetar- og fiskeretter.

Køkkenet udmærker sig ved sin friskhed, naturlige smagsindtryk samt sine tilberedningsmetoder som ofte indebærer dampning, vandbad, og langsom stegning. Metoder som alle er afgørende for den unikke madoplevelse.

Kilde: NTB -Singapore

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra InsideFlyer.no



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *