Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Singapore Airlines, verdens mest prisvindende flyselskab, tager fat i endnu et kulinarisk koncept og introducerer retter fra det spændende Teochew-køkken ombord på sine flyvninger fra Singapore på Business Class.
-Det kinesiske køkken er ekstremt varieret. Vores mål er altid at kunne tilbyde det bedste mad i luften, og det er derfor vi udvider med retter fra et af Kinas bedste køkkener siger Henrik Hanevold, salgschef i Singapore Airlines Norge.
Retterne tilbydes ombord på flyvninger fra Singapore, og vil også tilbydes i SilverKris loungen i Changi Airport i Singapore.
Teochew-køkkenet
Teochew-delikatesser, såsom langtidsbrasseret svinekød, dampet havaborre, kold krabbe og indbagte rejer, er nogle af retterne på menuen. Teochew-køkkenet er udsprunget i Kinas Guangdong-provins, og er kendt for at have mange vegetar- og fiskeretter.
Køkkenet udmærker sig ved sin friskhed, naturlige smagsindtryk samt sine tilberedningsmetoder som ofte indebærer dampning, vandbad, og langsom stegning. Metoder som alle er afgørende for den unikke madoplevelse.
Kilde: NTB -Singapore
Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra InsideFlyer.no
Skriv et svar