Singapore Airlines omdanner en Airbus A380 til restaurant!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mens vi venter på at kunne komme til at rejse igen, er der nok mange, som savner at kunne flyve. Og med det alt som hører med. Singapore Airlines har nu omsat denne idé ved at lave en restaurant i en Airbus A380.

Singapore Airlines har mange fly på jorden, Men selskabet er nu kommet med nogle meget gode (og forhåbentlig lukrative) ideer. En af disse er at lave et Airbus A380-fly om til restaurant. Flyet, der er parkeret i Singapore, modtager gæster i weekenden den 24.-25. Oktober.

Restaurant A380 @Changi

Restaurant A380 @Changi

Fra 12. oktober kan gæsterne “reservere et bord” til weekenden 24. – 25. oktober, hvor man kan få middag på Restaurant A380 @Changi. Priserne starter ved omkring 50 SGD (omkring 350 kroner) for et måltid på økonomiklasse til 600 SGD (omkring 4 200 kroner) for middag i en suite på førsteklasse.

Menuen har både internationale og lokale retter. Prisen inkluderer også to genstande med alkohol og ubegrænset adgang til drikkevarer uden procenter. Præcis hvad der er på menuen vides endnu ikke.

Behind the scenes hos Singapore Airlines tar deg med i selskapets flysimulator

Behind the scenes

A380-restauranten er ikke den eneste idé, Singapore Airlines har fundet på for at holde hjulene i gang under coronapandemien. Restauranten, og måske især middagen på første klasse, kan ikke ligefrem siges at være billig. For en meget lavere pris kan du dog komme bag kulisserne hos Singapore Airlines. Her får du et indblik i selskabets 70-årige historie. Og du får mulighed for at stille spørgsmål til piloter og kabinebesætningen. Som en mulighed kan du også deltage i forskellige arrangementer og workshops, f.eks. afprøve en flysimulator eller nyde en vinsmagning.

Hvis du en aften ikke har lyst til at lave mad og ønsker at få en smag af flyrejser leveret til døren, tilbyder Singapore Airlines også at levere dig et måltid fra første klasse eller business class. Det kan du læse mere om her: SIA @ Home. Bare sørg for at du ikke får maden galt i halsen, når du ser regningen …

SIA@Home

Singapore Airlines viser, at de ikke er bange for at gå nye veje for at holde gang i butikken. Vi kan let forestille os, at især Airbus A380-restauranten kan blive en stor succes.

Med lukkede grænser er det desværre ikke muligt for folk uden for Singapore at prøve de forskellige tiltage. Vi kan kun håbe, at andre flyselskaber også ser nogle af disse initiativer og udvikler lignende tilbud.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Foto: Singapore AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *