Singapore Airlines serverer mad fra Fyn og Bornholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har lige kunnet fortælle at Singapore Airlines forbedrer deres Premium Economy produkt. Nu kommer der to yderlige lokale tiltag, som kan nydes når du rejser fra Danmark.

Med konceptet ”Farm-to-plane” har Singapore Airlines (SIA) i mere end et årti forkælet passagerernes smagsløg med lokale råvarer og smagsoplevelser af højeste kvalitet. Nu lancerer flyselskabet to ikoniske danske delikatesseprodukter på flyet mellem København og Singapore – økologiske chokolader fra fynske Summerbird Organic og sprøde rugkiks fra Bornholm.       

Det danske landkort vrimler med lokale perler, når det gælder specialiteter lavet på gode råvarer og godt håndværk. Kendskabet til de lokale producenter og unikke smagsoplevelser ønsker Singapore Airlines at støtte op om med konceptet “Farm to Plane”, hvor nøje udvalgte, lokalt fremstillede fødevarer tages med ombord. Isproducenten Skarø Is var den første danske leverandør på flyet fra København til Singapore og har været med på ruten siden 2011.

Skarø is med deres unikke Singapore Sling variant. Foto: Henrik Olsen

Hos Singapore Airlines glæder man sig over at byde velkommen til to nye lokale samarbejdspartnere, der begge er kendt for høj kvalitet og masser af god smag.   

Vores Farm-to-plane-koncept glæder ikke kun vores passagerer med autentiske, lokale smagsoplevelser, men støtter også lokale virksomheder i de markeder, vi opererer i. Vi er derfor glade for, at vi har fået Bornholmske Rugkiks og Summerbird Organic med på vores nordiske rute fra København og kan byde passagererne på nye smagsoplevelser i topklasse. Begge nye partnere står for fremragende smag og lever op til vores høje kvalitetsstandarder.

Jagdish Bhojwani, General Manager for Singapore Airlines i Norden. 

Fra Aakirkeby til Singapore

I bageriet i Aakirkeby på Bornholm har bagerfamilien Dam igennem de sidste 100 år fremstillet de håndlavede kvalitetskiks Bornholmske Rugkiks – en sprød specialitet i 27 papirtynde lag lavet af råvarer fra lokalområdet. Bag partnerskabet med Singapore Airlines står Jacob Dam, der fører den traditionsrige familievirksomhed, Johannes Dam & Søn, videre i sjettegeneration.

Bornholmerkiksen. Foto: SIA/PR

Bornholmerkiksen er bagt af solskinsøens bedste rugmel og bygger på en 100 år gammel familieopskrift. Singapore Airlines er et kendt og hæderkronet flyselskab, og jeg er stolt over, at vores kiks herfra Aakirkeby fremover indgår i serveringen i 10.000 meters højde.

Jacob Dam, bager, direktør og bestyrelsesmedlem hos Johannes Dam & Søn A/S. 

I anledning af partnerskabet med SIA har Johannes Dam & Søn investeret i en pakkemaskine, så den bornholmske delikatesse kan serveres i en eksklusiv 2-pak. 

Fynsk sommerfugl får nye vinger     

Summerbird Organics økologiske chokolader håndlaves af naturens bedste råvarer, og virksomheden i det sydfynske øhav har siden starten i 1986 modtaget en række priser og internationale anerkendelser. Travel retail har længe været en vigtig del af salget, dog kun fra landjorden, og med partnerskabet med Singapore Airlines tager den fynske sommerfugl på nye eventyr.        

Summerbird Organics økologiske chokolader. Foto: SIA/PR

Vi har været synlige i lufthavnens butikker i mange år, og det har været et stort ønske at tage skridtet videre og komme med i luften. Partnerskabet med Singapore Airlines er en vigtig milepæl for os, og vi har fået en ideel partner, der lige som os sætter barren højt, når det gælder smagsoplevelser og kvalitet. Det er vores prisvindende Amber-chokolade, forklædt som en gylden sommerfugl og med fyld af karamel tilsat god vanilje, der i første omgang får ny luft under vingerne.

Thomas Pedersen, salgsdirektør og partner hos Summerbird Organic. 

Disse to nye lokale tiltag kan begge delikatesse-nyheder nydes ombord i Singapore Airlines Premium Economy Class på flyvninger mellem København og Singapore.

Det forventes, at andre varianter kan serveres på Business Class senere på året.

Foto: Singapore Airlines A350-941 (9V-SMF) i Munich Franz Joseph Strauss Airport (MUC) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *