Singapore Airlines: Verdens bedste champagne i luften!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er et match fra øverste hylde; verdens bedste champagne og verdens mest prisvindende flyselskab! Ingen har modtaget flere priser fra publikum og rejsefaglige miljøer end Singapore Airlines, og nu toppes det med, at på den berømte Business Class skænkes verdens bedste non vintage Champagne til passagererne.

– Dette lyder næsten til at være i overkanten,

Henrik Hanevold, salgschef i Singapore Airlines Norge 

– Tværtimod mener vi, at de to er som skabt for hinanden, og vil opleves som en specielt god kombination i 10.000 meters højde, sprudler han og lover noget helt ud over det sædvanlige. Vi har valgt netop denne Champagne, fordi den er kraftig og giver meget smag, og derfor egner sig specielt godt i de højere luftlag, hvor smagsløgene svækkes.

Det produkt, som der er tale om, har navnet Charles Heidsieck Champagne, og er for nylig blivet kåret, som “best non vintage champagne in the world” under The Champagne & Sparkling Wine World Championship i London. Dette er ikke første gang at produktet er blevet hædret.

Det anerkendte fagblad Aperitif skriver, at “den er værd hver en krone”. Det vil sige at en flaske koster 349,- danske kroner. på Vinmonopolet. Så man kan måske forestille sig, at man sidder i flyselskabets Business Class ved at sætte sig med et glas hjemme i lænestolen.

– I så fald håber jeg at det vil friste til at opleve, hvor langt vi er villige til at gå for at tilfredsstille kræsne gæster, siger Hanevold.

220.000 flasker Champagne

Totalt serveres der over 220.000 flasker Champagne om året hos Singapore Airlines – eller 603 flasker dagligt. Heraf er 170.000 flasker i Business Class.

– Det bliver over 600 flasker Champagne hver eneste dag, og med en så stor volumen er det ekstra vigtigt at vælge rigtigt. Når vi nu igen serverer netop Charles Heidsieck Champagne, er det ikke mindst fordi mange af vores passagerer har ønsket det. Det er jo fortsat en antydning af traditionsrig glamour over at nyde et glas god Champagne højt over skyerne på vej mod eksotiske rejsemål, afslutter Hanevold med et smil.

Den norske importør er ikke mindre stolt end flyselskabet:

– Vi har et veletableret forhold til producenten og oplever Charles Heidsieck som yderst seriøs og krævende til egne produkter, siger daglig leder Hege Pedersen-Fröjd i Chaeos Wine & Spirits. Hun roser specielt firmaet for at have mere reservevin end de allerfleste konkurrenter. Desuden for at have så lang tid som fem års bundfald, hvilket er usædvanlig længe og bidrager til høj kvalitet.

 

Pressemeddelelse: Singapore Airlines

Oprindelig skrevet til insideflyer.no af Peter FoxHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *