SkiStars vinder i to kategorier til World Ski Awards 2021

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For sjette gang i World Ski Awards ni-årige historie får Åre prisen som “Sveriges bedste skisted”. Desuden vinder SkiStars hotel Radisson Blu Resort i Trysil i kategorien “Norges bedste skihotel”.

For os har det højeste prioritet at kunne tilbyde mindeværdige fjeldoplevelser til vores gæster, og det starter med godt og varieret skiløb og kvalitet på alt fra indkvartering og mad til aktiviteter. Derfor betyder det meget for os at få denne anerkendelse og tage sejren hjem i to kategorier. Mange tak til alle vores medarbejdere og dem, der har stemt på os.

Stefan Sjöstrand, administrerende direktør og koncernchef for SkiStar.

Hvert år udpeger World Ski Awards vindere blandt førende hoteller, destinationer og rejsevirksomheder. Initiativet er globalt og skal fremhæve dem, der skiller sig ud inden for turisme via kvalitet og unikhed. Prisen har til formål at samle branchen og dermed inspirere til innovation, lokal vækst og gode fremtidsudsigter.

At vi vinder for sjette gang, betyder naturligvis, at man føler sig lidt ekstra stolt sammen med alle medarbejdere og hele erhvervslivet i Åre. Det har været og er anderledes tider, men det er et tegn på, at mange sætter pris på alpint skiløb og den fantastiske oplevelse, som hele Åre står for.

Sebastian Thomasson, destinationschef SkiStar Åre.

Norges bedste skihotel er Radisson Blu Resort i Trysil

Som den førende feriearrangør for Skandinavien er SkiStar gået fra kun at drive skianlæg om vinteren til aktiviteter året rundt både sommer og vinter. Et nyt forretningsområde siden 2021 er driften af hotellet, SkiStar Lodge & Hotel, hvor SkiStar driver Radisson Blu Resort og Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Trysil sammen med SkiStar Lodge Alpin and Suites i Hemsedal og SkiStar Lodge Experium Lindvallen, Sälen. Den seneste tilføjelse er SkiStar Lodge Hundfjället, Sälen. Læs mere her.

At vi vinder for femte gang, gør mig meget stolt. På trods af udfordrende tider har alle vores medarbejdere kæmpet videre og gjort deres ypperste. Denne pris havde ikke været mulig uden deres indsats, og jeg er virkelig stolt af det, vi har formået at opnå sammen, så det føles ekstra stort at vinde denne gang.

Maria Åhgren, General Manager i Radisson Blu Resort, Trysil.

Når nu at det er Radisson Blu Resort og Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Trysil, så er der for de som har status og point i Radission Reward programmet også gode muligheder for en billigere skiferie. Du kan nemlig finde bonusnætter på hotellet. Ofte er det et af det gode steder at bruge sine point, da en overnatning kan være i den dyre ende – især i skisæsonen.

For 90.000 point per nat får du muligheden for at bo “gratis” på hotellet. Har du højeste status i programmet, så er morgenmaden også inklusiv.

Der er gode pister i Trysil. Foto: Skistar / PR

Fakta om World Ski Awards

Den internationale pris blev lanceret i 2013 med det formål at hæve standarden i den alpine industri ved at anerkende de organisationer, der er førende inden for deres område. Bag prisen står World Ski Awards, som er en søsterorganisation til World Travel Awards.

Radisson Blu Resort Trysil er tidligere blevet nomineret ni gange og har vundet prisen fem gange. Åre har vundet prisen seks gange.

Læs mere om World Travel Awards her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *