Slå Flight Mode fra – SAS tilbyder nu at du kan ringe og sende SMS mens du flyver

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS kobler nu GSM-nettet til på i flere af deres langrutemaskiner. Det betyder, at du nu kan slå Flight Mode fra og bruge din telefon til at ringe, sende SMS og surfe, mens du flyver.

Det foregår på akkurat samme måde som når du er på landjorden. Tjenesten som SAS tilbyder, er et supplement til WiFi og den tændes når flyet når 20.000 fods højde. Herefter skal du slå din Flight Mode fra og kan nu bruge telefonen, som du plejer. Der er ingen log-in og betalingen foregår via din sædvanlige telefonregning. Husk blot at checke, at din teleoperatør har en aftale med AeroMobile.

insideflyer-dk-sas-nu-kan-du-ringe-og-sende-smser-ombord-paa-sas-flyene-langruterne

  • SAS tilbyder WiFi ombord på deres langrutemaskiner, der samtidig har fået nye opgraderede kabine. SAS har desuden WiFi på 10 Boeing 737-800, som flyver i Europa.
  • WiFi er inkluderet for EuroBonus Guld- og Diamantmedlemmer samt rejsende på SAS Plus og SAS Business.Passagerer på SAS Go betaler 39 kroner (1000 EuroBonus-point) for flyvninger i Norden og Europa og 119 kroner (3000 EuroBonus-point) i resten af verden.
  • Prisen for at anvende mobile tjenester (SMS, samtaler og GPRS) afhænger af din mobiloperatørs roaming-afgifter. Ombord på SAS er du altid omfattet af international roaming, også når du rejser indenrigs.

Det kan derfor være en noget dyr fornøjelse at bruge denne service. InsideFlyer vil derfor altid anbefale at du benytter Wifi i stedet for om muligt.

Denne nyhed kan få mange til at blive bekymret over at det vil give mere støj i kabinen. Men så længe det er til roaming-priser, så er vi på InsideFlyer ikke bekymret for dette. Det er simpelthen for dyrt at bruge i længere tid af gangen. Langt de fleste vil kunne nøjes med at sende en besked via mail og koble op via WiFi.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *