Slange ødelægger motor på SAS fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da en A330 fra SAS´ langdistance flåde, var på vej til gate i Chicago, ødelagde en efterladt varmeslange motoren.

Problemet ligger ikke udelukkende i at motoren er ødelagt, og mange passagerer måtte ombookes. Problemet ligger lige så meget i at flyets næste destination var Zürich, hvor flyet skulle have en helt ny kabine installeret, og dette vil nu blive forsinket pga. opholdet i Chicago.

De mange passagerer der nu ikke kunne komme med flyet, blev i stedet ombooket til flyvninger med Star Alliance partnerer, og blev dermed minimalt påvirkede.

Det er en dyr fornøjelse at skifte en motor, men omkostningerne ligger sandsynligvis hos det handlingselskab, som efterlod varmeslangen på standpladsen, til fare for passerende og parkerende fly.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Ulrik siger

  Er der nogen der ved om flyet stadig står parkeret i Chicago? Vi skulle jo nødigt have yderligere forsinkelser med opgraderinger af de slidte kabiner.

  • Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

   I følge Flightaware fløj flyet til newark, og hentede passagerer, som blev fløjet til Oslo i dag. jeg skal ikke kunne sige, om SAS måske har taget et andet fly ind i Zurich? En ting er i hvert fald sikkert; den er ikke i Zurich 🙂

 2. Ulrik siger

  Tak for info, og øv hvis den endnu ikke er i Zürich, det betyder yderligere forsinkelser i opgraderingsprogrammet med mindre SAS har sendt en anden Airbus derned.

  • Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

   Hej igen! Jeg har snakket med en kontakt i SAS. Han kan fortælle at flyet fortsatte til Zürich umildbart efter det havde læsset passagerer af i Oslo. Det vil sige at det må have holdt i Zürich i 2 dage nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *