Slut med at tage en carry on med på SAS Go Light

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS fortsætter med at tilpasse deres SAS Go Light billettype. Fra den 14. december 2021 er det ikke længere muligt gratis at medbringe en carry on ombord på flyet.

En løbende tilpasning og brug af SAS Go Light er i gang og du skal være opmærksom, da det fra den 14. december 2021 ikke længere er gratis at medbringe en carry on som medbragt bagage op i flyet. Dette kommer kort efter at SAS også har fjernet muligheden for at vælge et gratis sæde på SAS Go Light billetten på deres langruter.

SAS Go Light billetten bruges i den direkte konkurrence med andre flyselskaber og primært lavprisselskaberne. Disse har i de fleste tilfælde allerede indført billetter uden gratis carry on ombord. Så det er reelt en naturlig og logisk udvikling SAS har gang i. Men det fjerne forskellen for mange, som ikke kan se forskellen mellem at flyve med Norwegian eller SAS. Prisen og servicen er stort set den samme på de korte og lange ruter.

Det hele startede, da SAS sendte et spørgeskema ud til en række kunder, som havde sagt “ja” til at deltage i løbende undersøgelser fra SAS.

Introduktionsteksten til spørgeskemaet.

I denne blev der vist nogle skærmbilleder, hvor det var tydeligt at en SAS Go Light ikke længere ville inkludere en gratis carry on. Selve undersøgelsen omhandlende reelt ikke SAS Go Light, så det kan var ikke feed back på dette SAS søgte. Men fakta er at det var i denne undersøgelse at vi stødte på ændringen første gang.

Skærmbillede fra SAS undersøgelsen

På ovenstående skærmbillede er det tydeligt at der kun er en “seat bag” eller “underseat bag” på 40x30x15 cm inkluderet i billetten i en SAS Go Light billet.

Vi spurgte derfor SAS om de ville bekræfte dette og fik følgende svar retur:

Vi ser kontinuerligt på vors tilbud til vores kunder. Vi opdaterer derfor SAS Go Light produktet for at kunne imødese efterspørgselen på mere individuelt tilpassede billetter.

Alexandra Lindgren Kaoukji, Head of Media Relations i SAS.

Status bliver vigtigere

Det vigtige er at har du mindst guld status i EuroBonus, så har du fortsat mulighed for at lave prioritets boarding og vælge gratis sæde ved booking. SAS bekræfter også at EuroBonus guld, diamant og pandion fortsat kan medbringe en carry on gratis når de rejser på den nye SAS Go Light billet. Så en klar fordel og besparelse der opnåes ved at kunne vælge sæde og medbringe gratis carry on.

SAS bekræfter at ændringerne sker 14. december 2021

SAS bekræfter derfor at ændringen kommer og det fra SAS er det meldt ud at det sker den 14. december 2021.

I samme forbindelse har SAS meldt følgende ud til sine forskellige kanaler:

On December 14th, SAS will launch an updated SAS Go Light on domestic and European routes. SAS Go Light tickets sold from this date will include one underseat bag (40 cm x 30 cm x 15 cm).

We are constantly looking at our customer offering to meet our traveler’s needs, and the demand for more personalized ticket types. To meet this SAS launches SAS Go Light on Domestic and European routes. SAS Go Light on short haul flights will include one underseat bag.

Carry-on bag and free seat selection at check-in will not be included in new SAS Go Light tickets. It will be possible to add carry-on bag at the time of reservation and up until departure and seat selection at time of reservation and up until check-in opens. SAS will introduce a third boarding group including passengers with SAS Go Light.

Travelers in SAS Go Light with EuroBonus Gold and higher tiers will keep prio-boarding benefit and free seat selection at check-in.

SAS Go Light on long haul will not be changed.

Forsidebillede: Alexandr Podvalny / PexelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *