Fra Sønderborg til USA og Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alsie Express har indgået et samarbejde med SAS, som gør det muligt at starte sin rejse i Sønderborg på en og samme billet, når man skal ud i verden. Tidligere skulle der to billetter til. En fra Sønderborg til København og så en derfra og videre.

Aftalen som har været omalt helt siden afgust sidste år, er en såkaldt “interline aftale” som gør det muligt at tjekke bagage ind, samt få boardingkort til hele rejsen i Sønderborg lufthavn, på trods af at man skal flyve med forskellige flyselskaber.

Rejserne som kan købes fra Sønderborg til alle SASs destinationer, er foreløbigt kun udbudt på SASs egen hjemmeside, samt ved rejsebureauer, og Alsie Express giver ingen indikationer om, om rejserne også vil blive solgt på deres egen hjemmeside.

Denne udvikling giver Sønderjyderne en bedre, og mere komfortabel mulighed for at rejse ud i verden, og vil gøre det mere attraktivt at vælge at flyve med SAS, fremfor at køre til Hamborg.

Prismæssigt kommer billetterne til at ligge en smule højere, end hvis man connectede ind på en af SASs egne indenrigsruter. På et eksempel med en rejse til New York, vil priserne fra Sønderborg ca. være 500 kr. højere end hvis man connectede ind fra Aarhus eller Aalborg. Kigger man på en Europæisk flyvning som Milano – Danmark ligger prisen ca. 100 kr. over Aarhus/Aalborg

1

2

Afgangs- og ankomsttiderne ser dog ud til at være godt synkroniserede med SASs langdistanceafgange, hvilket klart trækker op.

Da Nicki fra Bonusfeber.dk var ude og teste ruten sidste år, var han imponeret over Alsie Express produktet, som blandt andet byder på enormt god benplads, læs anmeldelsen her!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *