Spanien presser på i G20 for at få gang i internationale rejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ved et virtuelt møde mellem G20’s turistministre, forsvarer Spanien mobilitetscertifikater for at genstarte trygge, internationale rejser. Til mødet har G20 forpligtet sig til at støtte, supplere og koordinere OECD- og EU-initiativer

Ministeren for industri, handel og turisme, Reyes Maroto, har ved et virtuelt møde talt med i G20’s turistministre. I sin tale til sine ministerkolleger erklærede Maroto:

For Spanien er det i øjeblikket en prioritet at fremskynde de multilaterale instrumenter til at genstarte sikre internationale rejser. Det gælder både OECD-Initiativet Blueprint for safe international travel og Digital Green Pass, som Den Europæiske Union udvikler.

G20 har forpligtet sig til at støtte, supplere og koordinere disse internationale initiativer, som Spanien deltager aktivt i.

For Spanien er det en prioritet at garantere en sikker mobilitet for at genoprette tilliden til rejser og genaktivere international turisme og den spanske økonomi generelt.

Reyes Maroto, Spansk turistminister

Et andet fokusområde for Spanien er at gennemføre planen for transformation og modernisering af landets enorme turistsektor. Den globale krise har nemlig fået de spanske myndigheder til at gentænke den fremtidige turismemodel, så den bliver mere bæredygtig, inkluderende, digitaliseret og i det hele taget kvalitets- og fremtidssikret.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *