Specielle og usædvanlige hotelværelser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ønsker du at overnatte på et lidt specielt hotelværelse? Denne artikel giver inspiration, hvis du vil prøve lidt ud over det sædvanlige.

Der er efterhånden begyndt at komme en del tilbud til dem, der ønsker at overnatte i hytter i trætoppene, fængselsceller, klippehuler eller igloer. Men du behøver ikke at rejse til fjerntliggende destination for at få en sådan speciel overnatning. Også på nogle af hotellerne i helt almindelige byer, kan du finde specielle værelser med en behagelig seng. Her er syv hoteller, hvor du bag den meget almindelige facade vil opdage værelser ud over det sædvanlige.

 

Som i et supermarkedet

Værelsestype „Juicy“ (c) Food Hotel Neuwied
I byen Neuwied (50 km. sydøst for Bonn) finder du Europas første hotel med supermarked-tema. De 113 værelser på Food Hotel er opdelt i kategorierne “Juicy”, “Sweet”, “Savoury”, “Non-Food”, “Disposable”, “Value Pack”, “Extra pack” og “Reusable” og hver af disse kategorier har taget udgangspunkt i supermarkedets produkter. Så har du altid har drømt om at finde et værelse, der er inspireret af chokoladekiksen “Prinzenrolle” eller Kölner-øllen Kölsch, er du havnet det helt rigtige sted.

Bryllup, Toscana eller safari

Værelsestema Bryllup (c) Ambient Hotel

Gæster på Ambient Hotel i Fürth (som ligger tæt på Nürnberg) kan tage på en jordomrejse uden at forlade Tyskland. Man kan vælge mellem en sandstrand på Rømøs tyske nabo, Sylt, et værelse inspireret af Toscana eller få atmosfæren fra en safari med gulvtæpper i leopard mønstre og møbler taget fra terrassen på Karen Blixens farm på den afrikanske savanne. De 15 værelser, som alle er indrettet over forskellige temaer, har noget at byde på for enhver smag – og det uden du skal ud på en lang flyrejse.

 

Tilbage til middelalderen

Christoffer Columbus er temaet for dette værelse på hotel Arthus

Hotel Arthus i Aulendorf i Baden-Wuerttenberg tager gæsterne på en tidsrejse til en svunden æra. Indretningen af de 11 værelser er inspireret af middelalderen. Hvert af værelserne er dedikeret til en kendt person som eksempelvis Christopher Columbus og kejser Frederick I. Når du bor her, føres du tilbage til middelalderen samtidig med, at du kan beholde alle bekvemmelige faciliteter i det 21. århundrede.

 

Mellem skind og sten

Hulemandsværelset (c) Madonna Inn

Hvert af de 110 værelser på Madonna Inn-hotellet er dedikeret til et motto eller en farve. Her i San Luis Obispo, Californien, kan gæsterne sove i hulemandsværelset, hvor pels og sten indgår i indretningen. Men, du kan også finde et værelse, hvor sengen reelt er udformet som blanding mellem en rigtig gammel veteranbil og en hestevogn. Eller hvad med “Madonna Suiten”, der er holdt i lyserøde nuancer med et storblomstret gulvtæppe. Restaurantens har lyserøde sofaer, samt lysekroner og loft, der er malet i skinnende “guld-farver” – det ligner rigtig kitsch fra det 19. århundrede.

Toppen

Værelsestype Aspen (c) Hotel Fire and Ice

Hotel Fire og Ice i Neuss, får du fornemmelsen af at være i bjergene. Både når du opholder dig på værelset men også i fællesarealerne. Hotellet har forskellige temaer, eksempelvis de bayerske bjerghytter med en hyggelig pejs, Himalaya med ru skifer eller Kilimanjaro omgivet af mørke skove .

Boksning, Prinsesseværelset eller James Bond

Bokseringsværelset (c) Hotel Beverland
Set udefra er Landhotel Beverland et ganske almindeligt hotel. Bag de røde klinkersten kan gæsterne dog se frem til 62 ekstraordinære temaer. Uanset om det er omgivet af et galleri af den østrigske kejserinde Sissi og hendes familie, som i billardsalonen eller i de pink-farvede Princess Lillifee værelser – hvert værelse på dette hotel er unikt. Der er også et James Bond-værelse. 

Ren afslapning

Privilege Room (c) The Hive Hotel

Hive Hotel i Latinerkvarteret i Paris har i alt 24 værelser. 23 af dem er hver især dedikeret til en bestemt farve. Privilege-værelset er specielt: her er sengen kun fastgjort til væggen ved hoved enden. Det giver gæsten følelsen af at sove i vægtløshed. Jeg vil i øvrigt fremhæve LED-belysningen i rummet, som gæsten kan justere.

Forsidefoto: Leonardo da Vinci værelset (c) Hotel Arthus.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindeligt skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *