Star Alliance åbner egen lounge i Rom

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fredag d. 29. juni åbnede Star Alliance en ny lounge i Fiumicino-lufthavnen i Rom. Loungen er åben for passagerer som flyver Star Alliance i business class eller har Star Alliance Gold-status. Specielt nyttigt er dette for passagerer som flyver med SAS og ikke længere har adgang til tredieparts-loungene i lufthavnen.

SAS valgte i fjor at afslutte sit samarbejde med de aller fleste tredieparts lounger i lufthavne de flyver til, noget som førte til at passagerer med guldkort eller som flyver på SAS Plus stod tilbage uden loungetilbud i lufthavne i Europa hvor Star Alliance ikke har nogen tilstedeværelse.

Den nye lounge ligger på øvre plan i terminal 3 ved boarding zone D, hvor de fleste Star Alliance-flyvninger i lufthavnen går fra.

Skal styrke Star Alliance-mærkevaren

Sammen med Aviapartner og Aeroporti di Roma, har Star Alliance renoveret en eksisterende lounge og bygget den første dedikerede Star Alliance-lounge i lufthavnen i Rom. Den nye lounge har en elegant og moderne indretning med italienske designmøbler, bemandet bar og kaffebar, og mad fra det italienske køkken.

Loungen har selvfølgelig gratis WiFi, rigeligt med strømudtag og USB-kontakter og afskærmede områder til telefoni. Loungen har plads til cirke 130 gæster og er åben fra 05:15 til 21:15 hver dag.

– I Star Alliance har vi som overordnet mål at øge kvaliteten på kundenes rejseoplevelser, og et godt loungetilbud er en vigtig del af denne strategi. Med den nye lounge i Rom udvider vi vores netværk af Star Alliance-profilerede lounger i lufthavne og tilbyder kunder som rejser fra Rom en førsteklasses loungeopplevelse, siger Christian Draeger i Star Alliance i en pressemeddelelse.

Per i dag har 17 Star Alliance-selskaber flyvninger fra Rom, til 25 forskellige destinationer i 20 lande.

 

Flere Star Alliance-lounger på vej

Flyselskaberne i Star Alliance har i dag mere enf 1000 lounger i sit netværk, udover de syv lounger alliancen selv opererer. Disse kan findes i Buenos Aires (EZE), Los Angeles (LAX), Nagoya (NGO), Paris (CDG), Rio de Janeiro (GIG), Roma (FCO) og São Paulo (GRU).
Godt nyt for SAS-rejsende er at alliancen planlægger at bygge flere lounger i Star Alliance-profil, og allerede tidligt næste år åbner en ny Star Alliance-lounge i Amsterdam.

Kommentarer

  1. ED siger

    Hallo, bra artikkel! Flys SAS plus fra roma, i oktober, vet du om det kvalifiserer til lounge adgang? SAS Norge er ikke i stand til å gi meg et svar på dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *