Star Alliance lancerer ny søgemaskine i samarbejde med Skyscanner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Star Alliance har lanceret en ny version af deres søgemaskine til booking af flyrejser på tværs af alliancens flyselskaber. Den nye version, som er udviklet af Skyscanner, får både nyt udseende og ny funktionalitet.

Star Alliance har i samarbejde med Skyscanner lanceret en ny søgemaskine som tillader rejsende at søge efter flyrejser verden over og sammenligne priser på Star Alliance selskabernes hjemmesider. Søgeresultaterne vil tage dig direkte til flyselskabets hjemmeside for bestilling.

Supplement til flyselskabernes egne bookingværktøjer

Foruden opgradering af selve søgemaskinen har hjemmesiden fået en betragtelig ansigtsløftning og er nu tilgængelig på ni forskellige sprog. Det nye design er lysere og mere brugervenligt, og de mest brugte funktioner er lettere tilgængelige på både små og store skærmformater. Søgemaskinen skal supplere de 28 Star Alliance flyselskabers egne bookingværktøjer og gøre det enklere for rejsende at finde flyrejser på tværs af flyselskaberne.

Med flere end 18.800 daglige flyvninger til over 1.300 lufthavne i 193 land dækker Star Alliance cirka 98% af verden.

Jeremy Drury som er ansvarlig for digitale tjenester i Star Alliance udtaler:

– Det nye søgeværktøj for alliancens flyselskaber, som er gjort muligt gennem vores samarbejde med Skyscanner, er efterspurgt af vores kunder. Værktøjet vil gøre det enklere at booke rejser med Star Alliance og benytte sig af de fordele Star Alliance tilbyder sine mest loyale kunder. Alt som kan bookes direkte hos vores medlemmer er nu også tilgængeligt via vores hjemmeside. Vi ser frem til at udforske endnu flere muligheder i samarbejde med Skyscanner.

Vi har lavet en række søgninger på den nye søgemaskine og noterer os, at den fortsat har nogle mangler. Blandt andet mangler en del rejseruter som absolut burde komme med blandt søgeresultaterne. Det er nu alligevel en god start.

Flere digitale nyheder på vej

Den nye søgefunktion er en af flere digitale initiativer som Star Alliance udvikler for sine medlemmer. Målet er at give kunderne større fleksibilitet og gøre det enklere at tilpasse alle aspekter af rejsen ved hjælp af moderne teknologi. Online bagagesporing, sædevalg ved bestilling og validering af medlemsnummer på tværs af alliancens flyselskaber er nogle af de nyheder som er under implementering.

På sigt skal det også blive endnu lettere at finde lounges og Gold Track i lufthavne hvor dette tilbydes.

Fotokredit: Star Alliance / staralliance.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *