Star Alliance ser ud til at stramme adgangskravene til deres lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 3. maj 2021 vil Star Alliance stramme regler for at tage en gæst med ind i deres lounger.

De nuværende regler er at du kan tage en gæst med, som er på enhvert Star Alliance afgang (se nedestående fra Star Alliance hjemmesiden som endnu ikke er opdateret med de nye regler):

I følge en udmelding fra SAS i dag via mail til deres EuroBonus kunder, så vil du i fremtiden kun kunne tage en gæst med ind i loungen om det er på samme afgang som dig. SAS skriver i mailen følgende:

ÆNDRING AF STAR LOUNGE GÆSTEPOLITIK

Fra 3. maj 2021 kan du som Star Gold medlem medbringe en gæst til Star-lounges, hvis I begge rejser med det samme Star Alliance-fly. Som Diamant-medlem i SAS EuroBonus kan du fortsat medbringe en gæst eller op til fire familiemedlemmer til SAS Lounges, så længe alle rejser med samme SAS-, Star Alliance- eller Widerøe-fly.

Hjemmesiderne for SAS og Star Alliance er endnu ikke opdateret med de nye krav. Så vi afventer lidt at dette sker før vi kan være helt sikre på politikken for gæster i Star Alliance loungerne.

Dermed er det en klar stramning af fordelene for dig som er Star Alliance Gold medlem.

Opdatering kl 13:40:

Vi har nu fra flere sider fået denne ændring bekræftet. Så Star Alliance hjemmesiden vil blive opdateret når vi kommer tættere på den 3. maj.

Star Alliance medlemmet Aegean har også skrevet om denne ændring:

We would like to inform our Gold members that they can visit Star Alliance Lounges with a guest of theirs, only if they travel on the same flight, as of 03.05.2021. Until that date, the access is allowed even if Gold members and their partners travel with different flights of Star Alliance.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *