Star Alliance tilbyder nu flere rejsemuligheder via Shanghai – Godt nyt for rejsende fra Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Juneyao Airlines blev tidligere på ugen det første flyselskab, der udvidede Star Alliance-netværket som Connecting Partner. I henhold til alliancens nyskabende partnerskabskoncept tilbyder det Shanghai-baserede flyselskab nu Star Alliance-passagerer nye transfer-muligheder via en af Shanghais to lufthavne – Pudong International og Hongqiao International.

Dette er helt klart en fordel for rejsende med SAS fra Danmark, da det giver bedre muligheder for at rejse videre fra Shanghai.

For alle passagerer på tilslutningsfly tilbydes der check-in i begge retninger, og alle kvalificerede passagerer med Star Alliance Gold-status vil nyde godt af følgende privilegier på deres tilslutningsfly fra Juneyao Airlines:

  • Loungeadgang
  • Fast Track gennem sikkerhedskontrol
  • Ekstra bagage
  • Prioriteret check-in
  • Prioriteret boarding
  • Prioriteret standby
  • Prioriteret bagageudlevering

Jeffrey Goh, som er CEO for Star Alliance siger:

Med Juneyao Airlines som Connecting Partner har vi opnået to vigtige mål. For det første at vi som alliance kan tilbyde regionale flyselskaber på en attraktiv måde med tilslutning til vores globale alliancenetværk uden kran om fuldt medlemskab. Fremadrettet vil det give os mulighed for at øge udvide vores netværk strategisk. For det andet styrker vi med Juneyao Airlines vores markedsposition i Shanghai, en by som allerede betjenes af 17 af vores medlemsselskaber, og som nu vil tilbyde endnu bedre tilslutning for vores kunder.

Flyselskaberne i Star Alliance – Air Canada, Air China*, Air India, Air New Zealand, ANA*, Asiana*, Austrian, Ethiopian Airlines, EVA Air*, Lufthansa, SAS, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, SWISS, THAI, Turkish Airlines og United håndterer mere end 1600 ugentlige flyvninger (874 ugentlige indenrigsflyvninger og 811 ugentlige internationale flyvninger) ind og ud af den kinesiske millionby og betjener 64 destinationer (25 indenrigs og 39 internationale) i 19 lande. Juneyao Airlines tilbyder nu Star Alliance-kunder mulighed for tilslutning til mere end 1700 ugentlige flyvninger til 69 destinationer i otte lande og regioner via Shanghai.

Wang Junjin, som er bestyrelsesformand i Juneyao Airlines udtaler:

I vores 11-årige historie er vi vokset til et mellemstort flyselskab, der anvender 62 Airbus A320-fly. At blive udvalgt som Connecting Partner af Star Alliance for at tilbyde yderligere tilslutning via Shanghai er en anerkendelse af vores fokus på service. Vi håber, at Star Alliance-kunder vil nyde vores gæstfrihed.

Connecting Partner-modellen gør det muligt for regionale, lavpris- eller hybridflyselskaber at knytte en forbindelse til Star Alliance-netværket uden at være fuldt medlem. For kunderne giver det adgang til yderligere rejsemuligheder udover de 1300 lufthavne, der betjenes af alliancens 28 medlemmer. Connecting Partners er nøje udvalgt og skal overholde de høje driftsstandarder, der kræves af alliancen.

Connecting Partners indgår desuden bilaterale kommercielle aftale med udvalgte Star Alliance-medlemmer, som kan omfatte fordele baseret på loyalitetsprogrammer.
For Juneyao Airlines vil medlemmer af loyalitetsprogrammer hos Air Canada, Air China, EVA Air, Singapore Airlines og United kunne optjene og anvende point/miles ved rejser med det kinesiske flyselskab.

Note: * = disse flyselskaber betjener både lufthavnene Hongqiao og Pudong.  Alle øvrige betjener udelukkende Pudong.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *